Съединените щати не насърчават и не правят възможни атаки в

...
Съединените щати не насърчават и не правят възможни атаки в
Коментари Харесай

САЩ казват, че не подкрепят украинските удари в Русия


Съединените щати не предизвикват и не вършат вероятни офанзиви в Русия, сподели представител на Държавния департамент на Съединени американски щати, откакто съветските управляващи споделиха, че са свалили дронове, които са се пробвали да нападат Москва рано в сряда, предава " Ройтерс ".

Украйна би трябвало да реши по какъв начин ще избере да се отбрани от съветската инвазия, сподели представителят на Държавния департамент, добавяйки, че Русия може да приключи войната когато и да е, като се отдръпна от Украйна.

Ударите с дронове надълбоко в Русия се усилиха, откакто два безпилотни самолета бяха унищожени над. Ударите с дронове против съветската столица стават все по-чести през последните месеци.

Съединените щати, които предоставиха на Украйна солидна помощ под формата на оръжия и друго военно съоръжение за битка с съветската инвазия, п остоянно заявяваха, че не поддържат офанзиви в Русия.

Руското министерство на защитата заяви рано в сряда, че системите за противовъздушна защита са свалили три дрона , които са се пробвали да нападат Москва.

Един дрон е блъснал постройка в центъра на Москва рано в сряда, сподели кметът на Москва Сергей Собянин в своя канал в Telegram.

Московските летища стопираха полетите рано в сряда, заяви съветската организация ТАСС. Основните летища към съветската столица неведнъж бяха затворени за заминаващи и идващи полети през последните дни заради интензивността на украински дронове.

Русия също смъкна два украински дрона над Московска област без жертви и смъкна още два дрона над Брянска област, която граничи с Украйна, заяви министерството на защитата във вторник.

Украйна нормално не разяснява кой стои зад офанзивите на съветска територия, само че наподобява е засилила сходни набези, откакто два дрона бяха унищожени над Кремъл при започване на май.

Подобни офанзиви и предизвикват най-вече незначителни вреди на здания.
 Шеста нощ подред Украйна атакува Москва с дронове
Шеста нощ подред Украйна атакува Москва с дронове

Москва и Киев оповестяват за постоянни офанзиви на дронове от началото на войната, като ударите на съветска територия зачестяват.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР