Съединените щати и Европейският съюз са почти готови с обширен

...
Съединените щати и Европейският съюз са почти готови с обширен
Коментари Харесай

САЩ и ЕС са на прага на налагане на нови санкции на Русия

Съединените щати и Европейският съюз са съвсем подготвени с просторен пакет със наказания, които ще наложат на Русия, в случай че тя нападне Украйна, съобщи Ройтерс, като се базира на американски и европейски публични източници.
Наказателните ограничения не плануват изключване на Русия от интернационалната система за финансови заплащания СУИФТ (SWIFT). Те обаче може да обиден съветските банки с държавно присъединяване ВТБ и Сбербанк. Други вероятни наказания са ориентирани против съветския експорт и съответни олигарси, споделиха три източника, осведомени с разискванията, съобщи Българска телеграфна агенция. Изключването на Русия от СУИФТ не се разисква заради съществени възражения от страна на европейски страни.
Що се отнася до ВТБ и Сбербанк, министерството на финансите на Съединени американски щати към този момент им наложи наказания след анексията на Крим от Русия. Двете водещи съветски банки да вземем за пример имат лимитирана опция да набират капитал в Съединените щати. Обсъжданите наказания обаче биха имали доста по-сериозни последствия. Вчера Съединените щати предизвестиха, че Русия е струпала към Украйна задоволително войски, с цел да стартира нахлуване.
Остава неразбираемо дали съветският президент Владимир Путин е издал заповед за офанзива, посочи съветникът в Белия дом за националната сигурност Джейк Съливан. В същото време той увери, че нашествието може да стартира " във всеки един миг ".
Евентуалното съветско военно навлизане в Украйна може да стартира с удар по въздуха, позволи Съливан. Затова той прикани американците, които към момента са в тази страна, да я изоставен в идващите 24-48 часа, тъй като едно въздушно нахлуване ще затрудни заминаването им. Съливан не показа съответни доказателства в поддръжка на своите изказвания, отбелязва Ройтерс.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР