Съединените американски щати са известни като държавата на неограничените възможности.

...
Съединените американски щати са известни като държавата на неограничените възможности.
Коментари Харесай

За ЦСКА, Армията и страната на безумията

Съединените американски щати са известни като страната на неограничените благоприятни условия. Швейцария е страната на банките и финансите, Япония на изгряващото слънце, а България... на парадоксите и безумията. И всяко от тези оприличения е наложено и потвърдено с годините и неподлежащо на оборване. А последното доказателство за това в нашата блага родина е опасността от следващо съществено закъснение на плана на ЦСКА за реорганизация на стадион " Българска войска ". Идея, която всички ръководители на 31-кратните първенци от началото на века споделят, само че заради една или друга причина е неосъществена и до през днешния ден. И когато една от най-големите общности в цялата социално-културна демография на страната най-сетне получи искрица вяра с издаденото позволение за реорганизация преди две седмици и половина, тя още веднъж бе попарена поради... безумство.
 Веселинов може да отдръпна жалбата си когато и да е
Веселинов може да отдръпна жалбата си когато и да е

Няма период това да бъде направено

Няма по какъв начин да се назова по различен метод фактът, че малко писмо на едно-единствено физическо лице, безсънен жител или професионален жалбоподател може да потъпче усилена дългогодишна работа на стотици експерти, архитекти, адвокати, интернационалните компании и, забележете, държавни институции, одобрили всичко това! Тук даже не отчитаме сериозните финанси, вложени за свършеното досега. Цели три управления на спортното министерство спомагаха, с цел да се стигне до действително оживление на по този начин наболелия въпрос, а Радостин Василев, Весела Лечева и Димитър Илиев се изредиха да разясняват по какъв начин реорганизация и модернизиране на стадион " Българска войска " ще е едно от най-хубавите неща, които са се случвали на българския спорт. Защото на първо място спортът е обществен феномен, основан за хората. И познавайки до болежка родната реалност, можем да сме уверени, че ново оборудване в Борисовата градина ще отбрани и удовлетвори публичния интерес доста по-рано от бизнес ползите на вложителите посредством възможна възвращаемост в бъдещето. Тоест стадионът на ЦСКА ще е благосъстояние освен за ЦСКА или почитателите, или притежателите му, а за Борисовата градина, София и България.

Затова и бе основано общото сдружение сред клуба и страната. В него алените вземат участие с вложенията, които вършат, а спортното министерство с парцела, който е предопределен за спорт и сега върху него място заема рушащ се стадион, който страната в никакъв случай няма да прояви предпочитание да ремонтира. Тоест посредством персоналния си интерес ЦСКА би удовлетворил публичния, държавния. Но в страната на безумията това не е от голяма важност. Тук са основани задоволително предпоставки мощните на деня да дефинират разпоредбите по отношение на своите подбуди. И на процедура законите на страната да пречат на... страната. Неслучайно и с цел да се пази една каста на обществото, която постоянно може да се окаже от изгода на упоменатите мощни, законът за спорта не разрешава да се реализира действителен надзор на спортните мероприятия от страна на полицията. И от изцепките на дребен брой лумпени страдат всички по стадионите. Както от една тъжба в този момент ще страда цяла алена България. Просто тъй като живеем в страната на безумията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР