Съдийството на Олимпийските игри в Токио предизвика силен резонанс в

...
Съдийството на Олимпийските игри в Токио предизвика силен резонанс в
Коментари Харесай

Ирина Винер: Съдийството в Токио предизвика резонанс

Съдийството на Олимпийските игри в Токио провокира мощен резонанс в света на художествената гимнастика. Това сподели пред публицисти президентът на съветската федерация по художествена гимнастика и старши треньор на националния тим Ирина Винер-Усманова.
В началото на август на Игрите в Токио Дина Аверина зае второ място в самостоятелния многобой, а Арина Аверина се подреди четвърта. Шампионка стана Линой Ашрам от Израел, а съдийството на шампионата беше необятно дискутирано най-много в Русия.

"Има сребърен орден, а за нас е по-важно да открием доброт о в неприятното. След случилото се тогава породи подобен ураган, 12-точкова стихия в света на художествената гимнастика. Може би даже е добре, че всичко се получи по този начин, тъй като всичко беше явно, пред очите на целия свят. Ако беше някъде другаде, хората можеше да не повярват, а по-късно Дина беше поздравена и наградена, а президентът на страната сподели, че е "златна " и като цяло доста хубави думи за художествената гимнастика ", сподели Винер-Усманова.

Сестрите Аверини са на 23 години. Дина е 13-кратна международна шампионка, а Арина е спечелила четири международни трофеи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР