Съдийските грешки в двубоя с Ботев (Пловдив) 1:1 провокираха реакция

...
Съдийските грешки в двубоя с Ботев (Пловдив) 1:1 провокираха реакция
Коментари Харесай

ЦСКА поиска оставката на шефа на Съдийската комисия

Съдийските неточности в дуела с " Ботев " (Пловдив) 1:1 предизвикаха реакция от управлението на ЦСКА. Няколко часа след приключването на срещата от 16-ия кръг на Първа лига алените желаеха оставката на шефа на Съдийската комисия към БФС Петър Петров.

Претенциите на клуба са тенденциозни дейности в техен ущърб. Конкретно в дуела с " Ботев " от ЦСКА претендират за дузпата, отсъдена в интерес на пловдивчани, която пристигна след симулация на Виана, както и неотсъден 11-метров удар за нарушаване против Станислав Манолев, което беше подминато от рефера Волен Чинков.

" Ръководството на ЦСКА публично желае оставката на ръководителя на Съдийската комисия към БФС Петър Петров Решението беше взето на незабавна среща незабавно след края на мача с " Ботев " (Пловдив), в който за следващ път се наблюдаваше преднамерено съдийство против нашия клуб. Това към този момент е нетърпимо! Ние сме най-великият клуб в България и няма да позволим гаврата с ЦСКА да продължава ", пишат от клуба.



От " Българска войска " показват вяра, че в най-скоро ще могат да се любуват на футбола и " няма да се постанова да продължаваме да разясняваме скандалните съдийски отсъждания ".

След дуела своето мнение изрече и основния управител на ЦСКА Стойчо Стоилов, който беше много краен и прикани купата да бъде връчена на първенеца " Лудогорец ". Стоилов назова разградчани " комичен тим " и прикани за промяна на управлението на Българския футболен съюз.



Претенции имаше и след мача с " Лудогорец ". Тогава от ЦСКА подадоха тъжба против рефера Мартин Маргаритов. Червените бяха недоволни от изгонването на голмайстора си Фернандо Каранга. Бразилският нападател получи втори жълт картон след прикосновение с Козмин Моци в средата на терена през второто полувреме.

" Всички фенове видяха, че основният арбитър Драгомир Драганов и екипът му в състав Диян Вълков, Мартин Маргаритов, Георги Кабаков, Станислав Тодоров и Димо Вълчев ощетиха нашия клуб. Вярваме, че на провинилите се рефери ще бъдат наложени съответните наказания ", оповестиха от клуба в уеб страницата си след триумфа над " Лудогорец ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР