Съдийската колегия препоръча на председателите на всички съдилища в страната

...
Съдийската колегия препоръча на председателите на всички съдилища в страната
Коментари Харесай

Коронавирус: ВСС препоръча съдилищата да затворят за месец

Съдийската гилдия предложи на ръководителите на всички съдилища в страната да отсрочат постоянните правосъдни съвещания до един месец поради опасения от разпространяването на ковид у нас. Висш съдебен съвет гласоподава и пакет от ограничения, които всеки съд би трябвало да предприеме.
В същото време, по заповед на основния прокурор Иван Гешев приемната за сигнали и тъжби на Прокуратурата затваря порти от през днешния ден, оповестяват на уеб страницата на държавното обвиняване. Причината е разпространяването на ковид у нас и ограничения за сигурност. Кога тя ще проработи не е посочено в събщението/
" Със заповед на основния прокурор от 09.03.2020 година е прекратен приема на жители в Приемната на основния прокурор и от административните ръководители на прокуратурите, за предварителна защита и понижаване на риска от пораждане на нови случаи на вирусна зараза (COVID-19) поради основаната епидемиологична конюнктура.
Молби, тъжби, сигнали, известия, оферти могат да се подават в осведомителните центрове на прокуратурите. Справки за придвижването на преписки и каузи могат да се правят на място, по телефона или посредством електронната поща и електронните уеб сайтове на прокуратурите. "
Ето настояща конюнктура и разпространяване на ковид
Ще затворят ли съдилищата в страната за месец?
Очаквайте детайлности
И още:
Пълна каша със прекъсването на културата - кой кого стопира и кой с какво ще е заплатен
В Министерски съвет се влиза единствено с маска и след измерена температура
Българска академия на науките показа нововъведения за битка с ковид пред Министерския съвет
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР