Съдията от щата Ню Йорк Артър Енгерон глоби 45-ия президент

...
Съдията от щата Ню Йорк Артър Енгерон глоби 45-ия президент
Коментари Харесай

Нова глоба за Тръмп - 10 000 долара за обида на съдия

Съдията от щата Ню Йорк Артър Енгерон санкции 45-ия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп с 10 000 $, оповестява „ Уолстрийт Джърнал “. Мярката е наложена за нарушение на наредбите, забраняващи мнения за работата на правосъдните чиновници.

По-рано Доналд Тръмп разгласява в обществената си мрежа Truth Social фотография на Артър Енгерон с водача на демократичното болшинство в Сената на Конгреса на Съединени американски щати Чък Шумър. В заглавието той го назова " другар " на господин Шумър.

Съдът подреди фотографията да бъде отстранена от обществените мрежи и наложи санкция от 5000 $ на Тръмп. По-късно, по време на почивката на едно от правосъдните съвещания, Доналд Тръмп съобщи, че Артър Енгерон е " привързан арбитър " и че до него евентуално седи " доста по-пристрастен " човек.

Артър Енгорон ръководи гражданския развой за машинация на Доналд Тръмп на стойност 250 млн. $, като основният прокурор на щата Ню Йорк Летиша Джеймс упреква някогашния президент, че е надценил активите си, напомня БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР