Съдията на срещата между Тунис и Мали , след като

...
Съдията на срещата между Тунис и Мали , след като
Коментари Харесай

Скандалът между Тунис и Мали забави срещата между Мавритания и Гамбия

Съдията на срещата сред Тунис и Мали, откакто реши на два пъти да свири прибързано завършек на мача, макар че постоянното време не бе изтекло. В резултат това ще се отрази и на Мавритания - Гамбия, които играят по-късно на същия стадион в Лимбе.

Реферът се опита да върне двата тима назад на терена, откакто бе вразумен от формалните лица на дуела, само че там се появиха единствено малийците, до момента в който от Тунис към този момент започнаха работя по търсенето на правата си по административен път. Те бяха публично поканени да доиграят последните 3 минути от срещата, само че по този начин и не се появиха за задачата.

В следствие това докара до ново закъснение в освобождението на съблекалните, където трябваше да се настанят играчите на Мавритания и Гамбия. Те обаче към момента бяха окупирани от първите два отбора.

15 минути преди началото на втората среща от днешната програмата гамбийците нямаха опция да се преоблекат, което накара уредниците да разгласят публично отсрочване на мача с 45 мин.

По програмата Мавритания и Гамбия трябваше да започват от 18:00 часа, само че в този момент срещата ще се изиграе от 18:45, до момента в който играчите и на двата тима се приготвят уместно.

Казусът с миналата среща пък занапред може да претърпи развиване, тъй като главните правила на играта бяха нарушени от човек, който би трябвало да ги познава по-добре от всички, ангажирани със срещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР