Съдията, който отсъди победа със 115:113 точки за Антъни Джошуа

...
Съдията, който отсъди победа със 115:113 точки за Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Искат съдията, дал победа за Джошуа, да не работи повече

Съдията, който отсъди победа със 115:113 точки за Антъни Джошуа против Олександър Усик, да не работи повече. Това изиска промоутърът Франк Уорън. Въпреки това присъждане, Ей Джей загуби с разграничено съдийско решение откакто другите двама съдии присъдиха победа за украинеца.

Зрителите, които гледаха мача в Джеда на място или по малкия екран останаха с усещане, че Усик е победил противника си. Съдията Глен Фелдман обаче присъди триумфа на Джошуа, което съгласно Франк Уорън, промоутър на Тайсън Фюри, е „ срамотия “.

„ Според мен този арбитър, който присъди пет точки задатък на Джошуа след седмия рунд и успеха в края, не би трябвало да работи повече в спорта “, разгласи Франк Уорън пред iFL TV. „ Срамота е сходно нещо и аз не мога да схвана по какъв начин някои медии настояват, че Джошуа е спечелил. Има някои хора, които си мислят, че той е бил по-добрият. Не знам на коя планета живеят тези хора “.

„ Наистина скърбя, тъй като наподобява, че в последно време постоянно получаваме сходни противоречиви решения. А те не би трябвало да са противоречиви. Ако си футболен арбитър и направиш такива неточности те намаляват и работиш в по-ниските дивизии. Той също би трябвало да бъде държан виновен “.

Реферът бе интервюиран след мача и даде своето виждане. „ Това е което аз видях. Не мога да обясня друго. Трябва да говорите с индивида, който следи работата ми “, съобщи Фелдман пред ID Boxing.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР