Съдия Владислава Цариградска обяви пред временната комисия за проверка на

...
Съдия Владислава Цариградска обяви пред временната комисия за проверка на
Коментари Харесай

Заплашили Цариградска с думите: Ако не млъкне - мъжът и децата ѝ ще са с бетонирани крака на дъното на язовир

Съдия Владислава Цариградска разгласи пред краткотрайната комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов, че през вчерашния ден е получила опасност против фамилията ѝ, оповестява Българска телеграфна агенция.  

За това е известено и Министерство на вътрешните работи.

По думите ѝ в опасността е било записано: „ Кажете ѝ на арбитър Цариградска, в случай че не млъкне - и мъжът ѝ, и децата ѝ ще са с бетонирани крайници на дъното на язовир “.

„ На 19 февруари бях предизвестена, че мълчанието е злато и, в случай че не млъкна, ще ми изкормят гениталиите ", сподели съдията.  

Цариградска попита, откакто Мартин Божанов е мъртъв от 31 януари – кой я заплашва и кой желае тя да мълчи. Съдията добави, че откакто се е съгласила да бъде изслушвана в комисията, е имало поредност от нови закани към нея.

Съдебната власт би трябвало да се почисти, само че вие имате по-голямата задача да изчистите политическия чадър, правосъдната власт е изпълнявала политически поръчки, разяснява Владислава Цариградска по време на чуването си.

Тя означи, че макар заканите от Мартин Божанов, не се е поддала на „ мафиотския напън “ и е решила делото вярно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР