Съдия Веселина Узунова започва втория си мандат като административен ръководител

...
Съдия Веселина Узунова започва втория си мандат като административен ръководител
Коментари Харесай

Председателят на Районен съд – Каварна започва втория си управленски мандат

Съдия Веселина Узунова стартира втория си мандат като административен началник - ръководител на Районен съд – Каварна. Тя подписа акт за встъпване в служба пред ръководителя на Окръжния съд в Добрич Галатея Ханджиева.

Съдия Узунова е определена за началник на съда в Каварна за втори мандат на 27 февруари т.г. с единомислещо решение на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет, която извършва функционалностите на Висш съдебен съвет.

Тя изяснява своята мотивация за присъединяване в състезанието за заемане на управителната служба с добития професионален и административен опит, постигнатите резултати в активността на районния съд и нуждата от надграждане на положителните практики за повишение качеството на работа и издигане престижа на работещите в институцията съдии и чиновници. Съдия Узунова обръща внимание и на поетата отговорност към жителите на двете общини – Каварна и Шабла, на чиято територия работи районният съд. Според нея полученото доверие и поддръжка от гражданското общество за опазване на институцията Районен съд – Каварна, я ангажира да отговори на високите публични упования.

Веселина Узунова има над 22 години юридически стаж в органите на правосъдната власт. Работила е като държавен правосъден реализатор и арбитър по вписванията в Районен съд – Каварна. Назначена е за арбитър на 1 март 2006г., а в интервала от 12.06.2017 година до 12.06.2022 година е ръководител на съда. След приключване на първия ѝ мандат е избрана за и. ф. административен началник на органа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР