Съдебномедицинската експертиза дава заключение дали едно лице наистина се е

...
Съдебномедицинската експертиза дава заключение дали едно лице наистина се е
Коментари Харесай

Край на конспирациите! Ето как е станало шесторното убийство и последвалото самоубийство!

Съдебномедицинската експертиза дава умозаключение дали едно лице в действителност се е самоубило, гледайки ситуацията на натрупа, ръката му, барутните частици, оръжието и така нататък "Мотивът на Росен Ангелов да извърши тежкото закононарушение е разбъркан - както прочувствен, тъй като е отхвърленият ухажор, по този начин и финансов. Както стана ясно, Кети приживе е почиствала домове. Те са били на заможни българи, живеещи в София и покрайнините. Някои от тях Росен е желал да ограби. 
Това е и една от аргументите за разрива сред тях - Кети не е желала да му даде достъп до някои от тези домове - ключ и код на алармените системи. Тогава Кети е схванала, че любовта му не е била безкористна, откровена и сърдечна. Това е и една от същинските аргументи той да желае да я затрие от лицето на земята. За връзката й са знаели всички нейни родственици, по тази причина са затрити и всички очевидци ", сподели шефът на следствието и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов. 
"Той е умъртвил фамилията на Кети, тъй като тези, които биха били заинтригувани от разкриването на убийството, са детето, брачна половинка й и нейните близки ", сподели той. "Още през август 2007 година Росен Ангелов има полицейска регистрация и тогава от него е взето ДНК, по тази причина и незабавно след правене на заключението по ДНК разбора при убийството, към този момент знаехме, че Ангелов е забъркан ", разкри Сарафов. 
"Действията на Ангелов, като тежък социопат, не е имал рационални и прочувствени претекстове да извърши едно петорно ликвидиране, с цел да не се разкрие това на Кети Кюхова. Хронологично първо е убита тя ", акцентира той. В същото време прокурор Наталия Николова разруши на пух и прахуляк теориите на конспирацията, свързани със самоубийството на всеобщия палач от Къщата на ужасите. 
"В последните дни чета доста мнения на хора, които тиражират разнообразни версии. Много от тези разбори и мнения откровено ме забавляват. Сега ще ви представим настояща, точна и коретна информация и ще разбия всички теории на конспирацията ", сподели Борислав Сарафов на ексклузивен брифинг по отношение на последните тежки закононарушения в страната.
"Самоубийствато е станало евентуално в петък Последното влизане от таблета на Росен Ангелов е от 4-ти в извънредно гнусни уеб сайтове за детско порно ", добави тя. "При комплексната оценка направлението на изстрела дала изрично съображение, че е допустимо Ангелов да е възпроизвел изстрел в слепоочието със личната си ръка, което е доказателство за самоубийството му ", сподели още Николова. "Не се откриват охлузвания по горната част на лицето, т.е. няма никакви данни за съществуване на каквото и да е битка. По долните крака има пострадване, което е с много огромна отминалост - 10-15 дни. В тялото няма съществуване на етилов алкохол, морфин, кокаин, хероин, т.е. никакви упойващи субстанции или медикаменти ", сподели още окръжният прокурор. 
"Тази експертиза дава умозаключение по отношение на това дали е допустимо едно лице да се самоубие. Това се съпоставя със всички останали доказателства за делото. На база сложен разбор на доказателствата ние може да твърдим, че става дума за самоубийство. Това е просто човек, който е лежащ и се е самоубил ", добави Борислав Сарафов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР