Съдебномедицинската експертиза дава заключение дали едно лице наистина се е

...
Съдебномедицинската експертиза дава заключение дали едно лице наистина се е
Коментари Харесай

Сензационен обрат! Сарафов обяви истинската причина Ангелов да изтреби цяла фамилия

Съдебномедицинската експертиза дава умозаключение дали едно лице в действителност се е самоубило, гледайки ситуацията на натрупа, ръката му, барутните частици, оръжието и така нататък " Мотивът на Росен Ангелов да извърши тежкото закононарушение е разбъркан - както прочувствен, тъй като е отхвърленият ухажор, по този начин и финансов. Както стана ясно, Кети приживе е почиствала домове. Те са били на заможни българи, живеещи в София и покрайнините. Някои от тях Росен е желал да ограби. Това е и една от аргументите за разрива сред тях - Кети не е желала да му даде достъп до някои от тези домове - ключ и код на алармените системи. Тогава Кети е схванала, че любовта му не е била безкористна, откровена и сърдечна. Това е и една от същинските аргументи той да желае да я затрие от лицето на земята. За връзката й са знаели всички нейни родственици, по тази причина са затрити и всички очевидци ", сподели Борислав Сарафов.

" Той е умъртвил фамилията на Кети, тъй като тези, които биха били заинтригувани от разкриването на убийството, са детето, брачна половинка й и нейните близки ", сподели той.

" Още през август 2007 година Росен Ангелов има полицейска регистрация и тогава от него е взето ДНК, по тази причина и незабавно след правене на заключението по ДНК разбора при убийството, към този момент знаехме, че Ангелов е забъркан ", разкри Сарафов.

" Действията на Ангелов, като тежък социопат, не е имал рационални и прочувствени претекстове да извърши едно петорно ликвидиране, с цел да не се разкрие това на Кети Кюхова. Хронологично първо е убита тя ", акцентира той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР