Съдебните помощници Павлинка Стоянова, Антоанета Абрашева и Милена Трифонова, системният

...
Съдебните помощници Павлинка Стоянова, Антоанета Абрашева и Милена Трифонова, системният
Коментари Харесай

Осем служители от Окръжен съд – Русе наградени за висок професионализъм

Съдебните помощници Павлинка Стоянова, Антоанета Абрашева и Милена Трифонова, систематичният админ Георги Георгиев, шефът на постройката Емил Иванов, правосъдният секретар Недялка Неделчева и деловодителите Иванка Георгиева и Десислава Георгиева бяха поощрени от ръководителя на Окръжен съд – Русе Николинка Чокоева за проявени висок професионализъм, образцово осъществяване на служебните отговорности и високи нравствени качества.

Това се случи на Общо заседание на правосъдните чиновници в правосъдна зала № 9. Спазвайки пълномощията си по Закона за правосъдната власт ръководителят на РОС прочете нарочната заповед и пред всички присъстващи изрази дълбоката си благодарност към изброените лица.

Антоанета Абрашева и Милена Трифонова получиха предварително повишение в сан. Другите шестима чиновници бяха поощрени със служебна признателност и грамота, съчетано с предметна премия.

„ Председателят на съда прави оценка нивото на професионалната подготовка на чиновниците и нейното сходство с условията на самостоятелната длъжностна характерност като доста високо. Всички те извършват извънредно дейно работата си, доста над условията за длъжността. Могат да правят отговорностите си без контрол и имат умения да дефинират целите си, имат хрумвания за внедряване на положителни практики и рационализиране на работни процедури, като поемат спомагателни действия с подготвеност и без увещание. Проявяват положително отношение с сътрудници, със чиновници на управителни длъжности, с магистрати, угодливост и умения за работа в екип, подготвеност за подпомагане и професионална помощ, демонстрират почитание, уместност и приемливост. “

С тези думи ръководителят на Окръжен съд – Русе Николинка Чокоева откровено благодари на наградените за енергичността и професионалната им отдаденост, съобщи, че всички старания ще бъдат оценени и изрази вяра, че и останалите чиновници ще се вдъхновят и стимулират от образеца им.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР