Съдебната система се реформира по един естествен начин. Тя следва

...
Съдебната система се реформира по един естествен начин. Тя следва
Коментари Харесай

Мария Карагьозова: Съдебната система се реформира по един естествен начин

Съдебната система се реформира по един натурален метод. Тя следва хода на измененията на нашия свят, на всекидневието. Един от главните проблеми на съебната власт е по какъв начин да се мине към електронно правораздаване, това сподели в Българска национална телевизия " Денят стартира " съпредседателят на гражданския съвет към Висш съдебен съвет Мария Карагьозова.

Според нея политическите тези изваждат на напред във времето различен проблем напоследък и със правосъдна промяна се разпознава само законопроекта за надзор на основния прокурор. Проблемът е, че тематиката в действителност единствено се разяснява, а не може да се създаде първокласен вид, да не опонира на главния закон на страната.

По думите на Арман Бабикян, пиар специалист от гражданско придвижване „ Ние идваме ", ние сме окончателно изостанали с прокуратура от времето на Вишински и няма по какъв начин да считаме, че се движим със съвремието. Категоричен е, че има задоволително качествени законопроекти и е значимо да бъдат признати. Ако имаш стадо, което е проядено от корупция, значими са злите кучета, които го пазят, акцентира той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР