Съдебната сага около винарната на Брад Пит и Анджелина Джоли

...
Съдебната сага около винарната на Брад Пит и Анджелина Джоли
Коментари Харесай

Брад Пит и Анджелина Джоли - рунд пореден

Съдебната сага към винарната на Брад Пит и Анджелина Джоли се разгаря за следващ път. В ново правосъдно дело, Nouvel - компания, която преди е била благосъстоятелност на Джоли, упреква Пит, че се държи " като раздразнително дете " и пилее пари за " суетни планове ".
 Инес де Рамон и Брад Пит - връзката им става все по-сериозна
Инес де Рамон и Брад Пит - нещата стават все по-сериозни

Детайлите постоянно вършат усещане

Адвокатите на Nouvel споделят в правосъдната документи, че Пит " се е заел в отмъстителна акция за доминиране и разграбване на бизнеса с вино, който двойката е построила и имала дружно ". Двете мегазвезди купуват винарната Château Miraval в южната част на Франция през 2008 година

Но след бурния им бракоразвод Джоли продава своя дял от 50% на съветски олигарх. По-рано Пит твърдеше в продължаващото правосъдно дело, чее продала каузи си без негово познание, с ясното схващане, че олигархът ще се опита да изтръгне контрола върху винарната за 28 милиона $ от артиста.
 Снимка 625968

В последната тъжба се твърди, че Пит е бил " разгневен ", че Джоли не му е продала своята половина от винарната, тъй че той " се е държал като раздразнително дете ", отказвайки да разреши на новия съсобственик да взе участие в бизнеса, като в същото време източва неговите активи.

" След като отвлече Chateau Miraval и неговия извънредно печеливш бизнес с вино, Пит пропиля активите на компанията, харчейки милиони за суетни планове, в това число повече от 1 милион $ за възобновяване на басейни, създаване и реорганизация на стълбище четири пъти и хабене на милиони за възобновяване на звукозаписно студио ", се твърди в правните документи.
 Брад Пит, Деймиън Куинтард, Studio Miraval и какво се случва със звукозаписното студио във Франция
Новата пристрастеност на Брад Пит

Брад Пит след тежките обвинявания на Анджелина Джоли

Адвокатите на Nouvel отхвърлят да дадат каквито и да е други детайлности по тематиката, до момента в който юристите на  не откликват все още на молбата на Insider за коментар.

Бившата двойка се среща на снимачната площадка на кино лентата " Мистър и мисис Смит " от 2004 година, когато Пит към момента е женен за Дженифър Анистън. Звездата от " Приятели " подава молба за бракоразвод през март 2005 година, а месец по-късно Пит се появява на аления килим с Джоли на разположение.
 Снимка 625967

Джоли и Пит са дружно близо десетилетие и имат шест деца, като се женят публично във Франция чак през август 2014 година Само след към две години Джоли подава молба за бракоразвод през септември 2016 година, базирайки се на непреодолими разлики и търсейки главно настойничество над децата им.
 Поредното обвиняване на Брад Пит към Анджелина Джоли
Брад Пит сервира отмъщението студено

Съдебните драми нямат край

В правосъдната борба сред някогашната двойка Джоли упреква Пит във физическо принуждение над едно от децата им. Властите преглеждат случая, само че не повдигат наказателни обвинявания против Пит. Спорът за попечителството на децата стартира през август 2018 година, по време на което Джоли упреква Пит, че не заплаща " забележителна част " от издръжката. Съдията дава на артиста повече " време с децата си " в делото за настойничество през май 2021 година, месеци преди Пит да съди Джоли за винарната през февруари 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР