Съдбената битка на Анджелина Джоли срещу бившия ѝ съпруг -

...
Съдбената битка на Анджелина Джоли срещу бившия ѝ съпруг -
Коментари Харесай

Адвокатката на Брад Пит: Той няма да поеме отговорност за действия, които не е извършил

Съдбената борба на Анджелина Джоли против някогашния ѝ брачен партньор - артистът Брад Пит, за настойничество над децата, която двамата водеха в продължение на години, в последните дни ескалира. Джоли насочи към някогашната си половинка скандални обвинявания, че е подложил на физически тормоз нея и децата им по време на полет през 2016 година и се зарече, че Пит би трябвало да си заплати за това.

Холивудският ас изрично отхвърли обвиняванията, а преди ден адвокатката му съобщи, че клиентът ѝ поема цялата отговорност за фактическите си дейности, само че не и за елементи от версията на Джоли, които не дават отговор на истината. 

“Pitt choked one of the children and struck another in the face ” and “grabbed Jolie by the head and shook her, ” the filing states, adding that at one point “he poured beer on Jolie; at another, he poured beer and red wine on the children. ”
— E. Alex Jung (@e_alexjung)
" Брад е поел отговорност за дейностите си от първия ден, за разлика от другата страна. Той обаче няма да носи отговорност за неща, които не е направил ", отбелязва  адвокатката на артиста Ан Кайли в отговор на делото, което Анджелина Джоли заведе предходната седмица.

За кои елементи от описаната от Анджелина сцена става въпрос, Кайли не прецизира, само че по думите ѝ Брад Пит е станал жертва на безусловно погрешни думи, изцяло преиначаващи обстоятелствата от действителността.



Холивудската актриса упреква някогашния си брачен партньор, че по време на полета я е хванал за главата и я е раздрусал, след което е душил едно от шестте им деца и е блъснал друго, когато те са се пробвали да я защитят.

Искът е подаден в хода на правосъдна борба за френска винарна, на която двамата са съсобственици.



ФБР и Службата за отбрана на децата и фамилиите на окръг Лос Анджелис проверяваха обвиняванията, само че взеха решение да не подхващат дейности против Брад Пит.

" За благополучие, другите държавни органи, които другата страна се опита да употребява против него през последните шест години, взеха свои лични самостоятелни решения ", се споделя още в изказването на Ан Кайли. " Брад ще продължи да дава отговор в съда, както постоянно е правил ".

Представители на Анджелина Джоли не са дали отговор на запитванията за коментар. Нито Пит, нито Джоли са говорили обществено за случилото се по време на полета през 2016 година

Искрата на любовта сред двамата пламва през 2004 година на снимачната площадка на кино лентата " Мистър и мисис Смит ". 58-годишният Пит и 47-годишната се споделя " Да " 10 години след началото на романса им, а едвам две години по-късно - през 2016 година Анджелина подава молба за бракоразвод малко след гореспоменатия полет. Двамата са публично разведени от от 2019 г.  Бракоразводното им дело обаче не е финализирано, защото разногласието сред двамата по редица въпроси за попечителството и финансовите аспекти към момента продължава.

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР