Публикуваха резултатите от Националното външно оценяване на четвъртокласниците и от

...
Публикуваха резултатите от Националното външно оценяване на четвъртокласниците и от
Коментари Харесай

Публикуваха резултатите от матурите за 12 клас и от външното оценяване в 4 клас

Публикуваха резултатите от Националното външно оценяване на четвъртокласниците и от Държавните зрелостни изпити на зрелостниците, оповестяват от просветителното ведомство.
Прочетете още
Проверката на оценките може да се реализира посредством входящ номер и идентификационен в следния линк .

Припомняме, че близо 47 000 възпитаници се явиха на първата матура по български език и литература, а над 46 000 на втория изпит – по профил или специалност.

Над 52 000 четвъртокласници пък участваха в „ дребните матури ” по български и математика.

Малко след матурата по британски език до медията ни постъпиха сигнали, че звуковият файл от задачата „ Listening ” не се е чувал добре, като доста от зрелостниците имаха опасения, че това ще повлияе на точките и оценката им.

Стана ясно и че всички зрелостници ще получат цялостните точки от проблематичната задача на матурата по български език и литература. Това съобщи министърът на образованието Галин Цоков. Припомянме, че е имало изчезналата диаграма от първия модул в тестванията на някои възпитаници.

По думите на министъра казусът е засегнал към 200 възпитаници, само че няма по какъв начин да се дефинира кои са те, защото отговорите на изпита се попълнят в обособен лист.

Повече по тематиката вижте тук:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР