Съдбата на царските имоти беше във фокуса на бивши министри

...
Съдбата на царските имоти беше във фокуса на бивши министри
Коментари Харесай

Министрите на Сакскобургготски го подкрепиха за имотите

Съдбата на царските парцели беше във фокуса на някогашни министри от кабинета на Симеон Сакскобургготски, които се събраха в двореца Врана.

Преди две седмици Софийският градски съд реши, че Врана е на страната, а не на царското семейство. Следващата седмица изтича и срокът, който съдът в Страсбург даде на страната ни за съглашение с семейството на някогашния министър председател.
Сакскобургготски: Заслужавам ли да ме лишат от моя дом? 55 години съм живял и без тези парцели, безапелационен е някогашният министър председател в изказване на персоналния си уебсайт
Министрите от кабинета му засвидетелстваха поддръжка и оповестиха, че в случай че въпросът не бъде решен, страната ни може да претърпи дипломатически и стопански срив.

„ Чужбина дава доста явен знак - чужбина стопира директните задгранични вложения. Точка! Ние същински държим Царя да остане да живее в България, а не да бъде пропъден за повторно както беше пропъден от комунистите през 40-те години”, съобщи Соломон Паси.

Николай Василев добави: „ Комунизмът беше към 45 години, а в този момент към този момент 30 години народна власт, те скоро ще станат 45 – някои неща преходът още не може да ги свърши”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР