Съдбата на самотен татко на две момичета трогна хиляди зрители

...
Съдбата на самотен татко на две момичета трогна хиляди зрители
Коментари Харесай

Съдбата на самотен татко с две дъщери трогна хиляди пред екрана

Съдбата на уединен баща на две девойки трогна хиляди фенове на предаването " Бригада нов ден " по bTV.

Първият епизод от новия сезон на предаването описа историята на Георги и неговите дъщери Анелия и Жаклин. Историята на самотния баща е трогателна и макар че споделя за доста персонални загуби и изменничества, е изпълнена със светлина, обич и вяра за бъдещето. Двете деца порастват щастливи и усмихнати, само че живеят в неприятни битови условия, с външна баня и тоалетна и без течаща вода в кухнята. Двете девойки мечтаят за детска стая, в която да поканят приятелчета, а таткото не съумява да направи ремонта на фамилното жилище, ангажиран в грижи за децата и работата си.



29-годишният Георги Ганчев има тежко детство, изпълнено с недостиг, и прекарано в пансиони. Остава сирак на 13 година Среща обичаната си Роза, половин кубинка, когато е на 19 година Желанието на Георги да има семейство се сбъдва, когато се ражда щерка му Ани. Много скоро обаче мизерията надвива и проблемите стартират. Един ден Роза взема решение, че не може повече и оставя 9-месечната им щерка пред вратата на къщата. Георги е заставен да отглежда детето си самичък. Три години по-късно Роза желае да се върне и в името на фамилията Георги й прости. Ражда се и Жаклин, само че историята се повтаря и майката изоставя дефинитивно фамилията си. Оттогава Георги възпитава децата си самичък със затрогваща обич, грижи и безрезервност.



Старата баня и тоалетна

Викайки на помощ екипа на предаването и бригадата на Караджов, фамилията получава мечтания дом, а доста фенове пожелаха да оказват помощ и персонално с финансови и материални средства.

Историята на Георги, Ани и Жаклин е една от 14-те в новия сезон на " Бригада нов дом ". Повечето от участниците в сезона са многодетни фамилии, едно от които с цели осем наследници. Акцентът с изключение на върху децата е и върху целите на всяко семейство - екипът държи това да са хора, които сами вършат всичко по силите си за фамилиите си, само че нещо не им доближава, с цел да получат стремежи дом. Някои от участниците са определени в съдействие с разнообразни обществени служби, други са предложени от фенове.



Семейството на Георги Ганчев влиза в актуализирания си дом

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР