Съдбата на родът на Хитлер е в ръцете само на

...
Съдбата на родът на Хитлер е в ръцете само на
Коментари Харесай

Роднините на Хитлер, които ще сложат край на рода му

Съдбата на родът на Хитлер е в ръцете единствено на петима членове на семейството му: двамата сина (Питър Раубал и Хайнер Хохгер) на полусестрата на Адолф Хитлер, Анжела Хитлер, и тримата сина ( Александър, Луис и Брайън Стюарт-Хюстън) на полубрата на Адолф, Алоис Хитлер-младши.

През живота си Хитлер се е стремял към това, което схваща като „ съвършенство “. Той е уверен, че арийската раса е единствената Чистатата раса на света и по тази причина осъжда на гибел милиони почтени – с цел да се форсира пътят на човечеството към въпросното му „ съвършенство “. (Тук желаеме да отбележим, че до момента в който работи по пъклените си каузи, в други елементи на света доста изтъкнати хора по това време също поддържат разнообразни форми на евгениката, в това число Уинстън Чърчил, Теди Рузвелт и Маргарет Сангер.)

Дейвид Гарднър, създател на книгата „ Последните Хитлери “, наблюдава оживелите потомци на Хитлер в края на 90-те години и написа:

 Alois Hitler

Алоис Хитлер, бащата на Адолф

Какво обаче е родословието на Хитлер. За начало, по бащина линия, дядо му, към момента не е ясно кой е. Повечето историци считат, че човек на име Йохан Георг Хидлер е дядото на Адолф Хитлер, само че наподобява по-малкият брат на Йохан, Йохан Непомук Хидлер, също е допустимо да е татко му. Георг Хидлер се дами за Мария-Ан Шикелгрубер през 1842 година и по този начин става пастрок на тогава 5-годишния Алоис Хитлер, татко на Адолф.

В свидетелството за раждане на Алоис в графата татко не е посочено име. Има теории, че може би Непомук Хидлер е бил негов татко, само че не можеше да го разпознае като наследник обществено поради брака си, само че може и Георг Хайдлер да е същинският татко на момчето, което обаче се е родило преди той и Мария да са в легален брак. Каквато и да е истината, Алоис беше законно разгласен за наследник на Йохан Георг Хидлер чак през 1877 година

Клара Пьолзл, майката на Адолф

От другата страна на семейството – Йохана Хидлер е щерка на Йохан Непомук и брачната половинка му Ева. Йохана се омъжва за Йохан Баптист Пьолцл и дружно имат 5 сина и 6 дъщери. Една от тези дъщери е Клара Пьолцл, която става третата брачна половинка на Алоис Хитлер и майка на Адолф Хитлер.

Искането е задоволено и Алоис Хитлер и Клара Пьолзл се женят на 7 януари 1885 година Адолф Хитлер е роден на 20 април 1889 година Двамата имат други деца дружно, само че единствено Адолф и Паула оцеляват до пълноправие,

Нито Адолф, нито сестра му, Паула Хитлер, в миналото са имали деца. Адолф се самоубива през 1945 година, а Паула умира през 1960 година

Но Алоис има и други деца. Анджела Хитлер е негова щерка от втория му брак. Тя има три деца – Лео Раубал-младши, Анжела „ Гели “ Раубал и Елфриде Раубал. Гели Раубал се самоубива през 1931 година – допуска се, че тя може да е имала полова връзка с Адолф Хитлер и че може да е била убита, макар че полицията дефинира гибелта й като самоубийство. Тя също няма деца.

Лео има наследник Питър, а Елфриде – наследник Хайнер Хохгер. За Петър и Хайнер свече споменахме, че са двама от петте родственици на фюрера, които биха могли да продължат кръвта му, въпреки че в този миг това е доста малко евентуално.

Алоис-младши, полубрат на Адолф Хитлер по бащина линия, има двама сина от две разнообразни дами. Уилям Патрик Хитлер е роден в Англия от първата брачна половинка на Алоис-младши, само че той изоставя фамилията си и се мести в Германия, където се ожени за втората си жена и има различен наследник, Хайнрих „ Хайнц “ Хитлер. Той е хванат и малтретиран, след което умира в руски лагер за военнопленници на 21-годишна възраст. Той няма поколение.

Когато Адолф Хитлер поема властта в Германия, Уилям Хитлер се надява да употребява позицията на чичо си за финансова полза и напуща Англия с вярата, че ще му намерят някаква служба на висок пост. Адолф обаче го кара да работи в автокъща, банка и автомобилна фабрика.

Тогава той го изнудва да му обезпечи по-добра работа със закани, че ще показа смущаващите фамилни секрети на семейството Хитлер на пресата. Заплахите сработват и през 1938 година Адолф моли Уилям да се откаже от английското си поданство в подмяна на високопоставена позиция. Уилям обаче подозира, евентуално вярно, че това в действителност е капан и бяга от Германия.

След това той пробва да изнуди чичо си със опасността да разкрие обстоятелството, че бащата на Хитлер в действителност е евреин ( през днешния ден историците изрично опровергават тази опция.) След завръщането си в Лондон Уилям написва публикация за списание Look, озаглавена „ Защо ненавиждам чичо си “.

Уилям и майка му са в Съединените щати, когато избухва Втората международна война. Той не може да напусне страната, само че отправил молба персонално към президента Франклин Рузвелт и получава позволение да се причисли към Военноморски сили на Съединени американски щати през 1944 година Мести се в Съннайсайд, Куинс в Ню Йорк и служил във Военноморски сили като помощник-фармацевт до освобождението си през 1947 година, тъй като е ранен.

След като напусна военноморските сили, Уилям сменя фамилното си име на Стюарт-Хюстън и се мести в Лонг Айлънд, където се дами и има четирима сина. Третият му наследник, Хауърд Роналд Стюарт-Хюстън (роден през 1957 г.), е специфичен сътрудник в отдела за престъпни следствия на Службата за вътрешни доходи. Умира бездетен в автомобилна злополука на 14 септември 1989 година

Това ни връща назад към тримата останали синове на Стюарт-Хюстън – Александър, Луис и Брайън. Както споменахме, те към този момент нямат деца и, както се вижда от пакта им, в никакъв случай не имат намерение и да имат.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР