Съдът взе решение за бизнесмен, който участва в битов инцидент

...
Съдът взе решение за бизнесмен, който участва в битов инцидент
Коментари Харесай

Съдът пусна съпруга на Мария на свобода срещу 2000 лева

Съдът взе решение за предприемач, който взе участие в битов случай с известната си брачна половинка.

Софийският градски съд освободи брачна половинка на фолкпевицата Мария против гаранция от 2000 лв.. Решението на втора инстанция идва откакто по-рано Софийският областен съд остави Мирослав Соколов под домакински арест поради закана за ликвидиране и лека телесна щета на брачната половинка му. 

Съдебният състав е почел настояването на отбраната, приемайки, че има задоволително доказателства за осъщественото закононарушение. Като съществени такива се смятат показанията на изпълнителката, които били " много безредни и непоследователни ", само че проверяващият орган е " надградил показанията на потърпевшата, които липсват в разпита ѝ ". 

Защитата посочи, че Соколов има чисто правосъдно минало, няма престъпни прояви, има непрекъснат адрес и Мария Соколова не е подавала сигнали за домашно принуждение. Като претекст за освобождението му съдът уточни и, че мъжът се грижи за четири деца. Соколов има три деца от предходни връзки, Мария също има една щерка от друга връзка. Нямало съображение и да се счита, че Соколов ще извърши друго закононарушение или че ще се укрие, написа Телеграф.

Адвокатът му Мариян Кирянов изясни, че клиентът му е бил под домакински арест поради обвиняванията на Софийската районна прокуратура. Едното е за това, че извадил револвер и го насочил против главата на фолкпевицата и я заплашил с ликвидиране, написа novini.bg.

Това станало преди повече от 2 години - през септември 2021 година Двамата сключили брак малко по-късно същата година. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР