Съдът в Бургас решава дали да остави 15-годишния Иван Иванов

...
Съдът в Бургас решава дали да остави 15-годишния Иван Иванов
Коментари Харесай

ДНК експертизи доказват, че 15-годишният Иван е убил 11-годишната Никол

Съдът в Бургас взема решение дали да остави 15-годишния Иван Иванов в ареста, упрекнат за убийството на 11-годишната Никол.

Очаква се това да стане ясно в 16 часа. След съвещанието за разглеждане на жалбата против мярката за неотклонение "задържане под стража " по отношение на момчето, апелативните магистрати се отдръпнаха на заседание. На въпросите на публицисти пред правосъдната зала, прокурор Георги Ханджиев изясни, че ножът, с който е осъществено убийството в жилищен блок, е открит на четвъртия етаж, съобщи Българска телеграфна агенция. Телефонът на момичето е открит в резервоар. 15-годишният Иван показал къде се намира. Има направени ДНК експертизи на следи по ножа и мобилния телефон. Профилът съответствува с този на момчето, твърди държавният обвинител.

По делото са събрани и материали за здравословното положение на 15-годишния юноша. Желанието му е да се прибере вкъщи, сподели още прокурорът. Припомняме, че тялото на убитото момиче бе намерено в асансьор на жилищен блок. Детето е умряло след нанесена му с един удар прорезна рана на врата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР