Съдът потвърди определението на Окръжния съд в Пловдив, който спря

...
Съдът потвърди определението на Окръжния съд в Пловдив, който спря
Коментари Харесай

Апелативният съд потвърди спирането на вписването на апорта на акциите от Пловдивския панаир

Съдът удостовери определението на Окръжния съд в Пловдив, който спря охранителното регистърно произвеждане за регистриране на увеличението на капитала на " Пълдин туринвест " АД посредством непаричната вноска на Община Варна - 16 314 400 поименни акции до привършване с влезнало в действие правосъдно решение на производството.

Това значи, че до края на производството акциите от Пловдивския панаир няма да отидат в частното сдружение " Пълдин туринвест " АД, означават от икономическото ведомство.

Още при встъпването си в служба при започване на юни министърът разпореди да бъде изработен цялостен разбор на всички вероятни правни дейности от страна на Министерството на стопанската система и промишлеността по проблема с Пловдивския панаир, тъй че да бъде предпазен държавният интерес. След направения разбор, с решение на Министерския съвет, бе предоставено на министъра да предприеме всички вероятни дейности. От страна на Министерството на стопанската система и промишлеността бе заведено дело с два желае. Депозирана бе молба за прекъсване на вписването на апорта на акциите от Пловдивския панаир от страна на Община Варна към " Пълдин туринвест " и бе направено изключително искане - допускане на поръчителство на предявен иск посредством запор на акциите в Централния депозитар.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР