Съдът остави в ареста задържаните за убийството на 86-годишния Стефан

...
Съдът остави в ареста задържаните за убийството на 86-годишния Стефан
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста задържаните за убийството на Стефан Янев от Люлин

Съдът остави в ареста арестуваните за убийството на 86-годишния Стефан Янев в столичния квартал " Люлин ". Мария и Свилен Велеви са щерка и шурей на възрастния мъж, който беше открит мъртъв на стълбите до жилището си в сряда.


Преди време Стефан Янев разкрил в телевизионно предаване, че трите му внучки не вървят на учебно заведение, след което липсващ. Според прокуратурата той е умрял след побой, нанесен от обвинените.

На съвещанието стана ясно, че шурей му е направил самопризнания. Съседи разказали, че дъщерята нееднократно се е държала нападателно и че имали кавги за фамилното жилище.

Пред съда Мария Велева се разплака. Каза, че е размислила и ще пусне децата да учат, стига да откри положително учебно заведение, в което няма опиати и принуждение. Обясни, че написа детски песни и желае да се осъществя като преподавател по пиано и човек на изкуството. Похвали мъжа си, че бил един от най-съвестните служащи в Топлофикация. Предстои на двамата да бъдат назначени психиатрични експертизи.

 Убитият мъж в Убитият мъж в "Люлин " алармирал, че внуците му са държани в изолираност
Възрастен мъж е открит мъртъв нощес в жилищен блок, където живеела неговата щерка. При огледа служителите на реда са открили следи от принуждение. Преди десети...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР