Съдържание:Пожелания за бабаПожелания за дядо Нашите баби и дядовци са

...
Съдържание:Пожелания за бабаПожелания за дядо Нашите баби и дядовци са
Коментари Харесай

Мили пожелания за рожден ден за баба и дядо

Съдържание:

Пожелания за бабаПожелания за дядо  Мили пожелания за рожден ден за баба и дядо

Нашите баби и дядовци са ни като втори майка и татко. Те са специфична част от всяко семейтво. Винаги се грижат за нас и ни оказват помощ. А какво по-хубаво от това да ги зарадвате със особено благопожелание за техните рождени дни?

Те постоянно се радват на нашите триумфи, оказват помощ ни, поддържат ни и по тази причина би било доста хубаво, в случай че и ние можем да ги зарадваме по някакъв метод, нали?

В тази публикация ще намерите истински пожелания за вашите баби и дядовци, с които ще извършите празника им още по-специален и прекрасен.

Пожелания за баба

1. За моята баба имам един хубав подарък - благопожелание за здраве! Нека здравето да е твой сателит през целия ти живот и да го ползваш всеки ден от твоя хубав живот. Честит рожден ден.

2. Мила бабо, през днешния ден е твоят ден рожден! Но, не се плаши, че остаряваш! Годините са мъдрист, която ти ни предаваш и с доста благополучие ни даряваш. Бъди ни здрава, усмихната и щастлива и освен в деня, в който си се родила! Бъди още дълги години жива и здрава и продължавай все по този начин да ни радваш и своите красиви усмивки да ни раздаваш! Ти си като наша втора майка, за това ние те обичаме и единствено с нежни имена те назоваваме! Честит рожден ден на най-хубавата баба на света!

3. На този ярък ден ти поисквам здраве и шанс и доста благополучие навсякъде! Желая ти с всяка последваща година по-красива да ставаш и твоята топлота и деликатност да ни подаряваш! Не се тревожи от белите коси - те са като сняг в нашите очи. Ти си толкоз добра и блага и постоянно ни даваш от твоята скъпа мощ. Обичаме те доста ние и ти желаем с нас да бъдеш и до дълбоки старини да пребъдеш. Честит рожден ден!

 Мили пожелания за рожден ден за баба

4. Моята баба ловко живота върти със своите ръце, както баниците, които прави - толкоз вкусни са те. Ти можеш всичко блага бабо - от тебе аз се изучавам и знам, че с твоята мъдрост в живота ще сполуча. Ти постоянно си до нас и постоянно с голямата си обич ни заразяваш. Бъди здрава като канара, пъргава като пчела и бърза като стрела. Ти си стожера на нашето семейство, по тази причина ти желаем - постоянно да бъдеш с нас! Наздраве за нашата обичана баба! Честит рожден ден!

5. Мила бабо, ти постоянно си с мен, когато нуждая се! Винаги ми помагаш, даваш ми препоръки и единствено положителното ми мислиш. Не знам по какъв начин мога за всичко да ти се отплатя! За това на този безценен ден за теб ти поисквам единствено да си здрава и постоянно да си до нас! Ти си нашата опора и без тебе ние не можем! Честит рожден ден.

Пожелания за дядо

1. Мили дядо, през днешния ден е твоят рожден ден! Ти си като втори татко! Научил си ни на толкоз доста неща! Искам с това обръщение да ти дам едно благопожелание - да си здрав! Всичко друго ти го притежаваш и на всяка неволя в живота със мощ устояваш! Наздраве и цветущ рожден ден!

2. Днес най-хубавият дядо своят ден рожден чества! Той мощен като канара е и постоянно на нас оказва помощ! Дядо! Днес поспри! Една ракия си сипи и наздраве кажи! Нека пием за нашия дядо и втори татко и да му пожелаем единствено хубави неща! Че той е мощен и самоуверен, на всички ни бремето поел! Днес не мисли за нашите проблеми, а за твоите наслада и благополучие. Те са най-важни за нас! Честит рожден ден!

3. Мили дядо, какво ли през днешния ден да ти пожелая аз не зная! Ти с мъдрост и мощ си дарен, за туй дано единствено едно ти пожелая - през всеки един ден от тук нататък да бъдеш единствено здрав! Здрав да си, това ни стига, с цел да бъдеш постоянно до нас! Обичаме те и за тебе през днешния ден чаши за наздраве подвигаме! Честит рожден ден!

4. На пук на това, че през днешния ден с още година остаряваш, вътре в себе си ти постоянно млад оставаш! В нашите очи ти не остаряваш - в противен случай! Все по-мъдър ставаш! Бъди все по този начин наша опора! Желаем ти здраво здраве, избистрен разум, крепко сърце и постоянно усмихнато лице! Честит рожден ден!

5. Честит рожден ден, благи мой дядо! Нека усмивката постоянно да е на лицето ти, любовта да е постоянно в сърцето ти, здравето постоянно в ръцете ти! Ти си имаш от всичко по доста - мъдрост, хубост и мощ! Годините отлитат незабелязано, само че ти постоянно оставаш мощен и самоуверен! Нека постоянно има мотиви за наслада и в никакъв случай да не тъжиш! Искаме единствено усмивки да има на твоето хубаво лице! Наздраве за тебе, дядо! Честит рожден ден!

Вижте още вдъхновяващи пожелания за пенсиониране.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР