Съдържание:Освежете стенитеНаблегнете на отпичната измамаОблицовайте шкафовете си ‹›Качество без компромис:Хидрофобирана

...
Съдържание:Освежете стенитеНаблегнете на отпичната измамаОблицовайте шкафовете си ‹›Качество без компромис:Хидрофобирана
Коментари Харесай

Практични идеи как да преобразим дома без ремонт

Съдържание:

Освежете стенитеНаблегнете на отпичната измамаОблицовайте шкафовете си  Практични хрумвания по какъв начин да преобразим дома без ремонт ‹›  Хидрофобирана завивка за маса срещу петна Качество без компромис:Хидрофобирана завивка за маса срещу петна54.00 лева.Виж ››

Независимо дали от дефицит на пари, липса на време или пък отвращение да се сблъсквате с хаоса, който съпровожда ремонта на едно жилище, вие държите въпреки всичко да го преобразите. Без даже и така наречен козметичен ремонт.

Ето няколко хрумвания, които ще ви оказват помощ да постигнете желанието си. Без боядисване, без прахоляк и с най-малко средства - преобразете дома си без ремонт.

Освежете стените

Поставете на стените си фризове от тапет или пък декоративни лепенки.

Цветът, формата и самите шарки, които избирате за фриза, би трябвало да са съобразени с това върху какъв тип стени ще ги поставяте.

Ако върху тях има единствено латекс, изборът ви ще е много по-голям, само че в случай че ги поставяте върху тапет, който е на някакви фигури, внимавайте да не постигнете прекомерно натоварен резултат.

Същото важи и за декоративните лепенки. При състояние, че ги поставяте върху стена без никакви шарки, то можете елементарно да развихрите въображението си - лепенки на дървета, на цветя и така нататък Ще освежите жилището си бързо и елементарно.

При слагане върху пъстър тапет или латекс бъдете по-предпазливи при избора си. Ако той е бил сполучлив обаче, сигурно ще преобразите дома си, тъй като точно стените заемат най-вече пространство в него. Започнете оттова, с цел да извършите дома си по-красив.

Наблегнете на отпичната машинация

 Нови килими за смяна на дома

Не можете да си купите нов диван, само че нищо не ви пречи да си купите нова дамаска за него.

Погледнете кои са най-големите мебели в дома ви - тези, които се набиват най-вече на очи, и променете образа им - ново було за леглото, нови килими или пък завеси. Старите мебели ще имат нов живот!

По мотив последното несъмнено незабавно ще възкликнете, че пердетата са прекомерно скъпа инвестиция, само че ние ще ви посъветваме да погледнете в магазините за втора ръка.

На цени, които биха ви се видели напряко смешни, можете да се снабдите с извънредно красиви пердета от сатен да вземем за пример и по-този метод да измененията образа на дома си за нула време.

Облицовайте шкафовете си

Би било отлично, в случай че можехте непосредствено да закупите нови мебели - освен дивани, маси, кревати, само че и шкафове. Пари обаче рядко доближават, с цел да се смени цялата покъщнина.

Можете обаче да си закупите облицовъчно фолио, с което да извършите шкафовете си да наподобяват като нови. Особено дейно е то що касае кухненските шкафове. Нека преобразяването на дома стартира от кухнята!

Имайте поради, че то не се лепи чак толкоз, колкото наподобява на пръв взор и е по-добре първо да го пробвате върху по-прикрити повърхности.

Ако разполагате с някой и различен лев допълнително (образно казано), можете да промените и единствено малките врати на шкафовете, спестявайки си закупуването на напълно нови шкафове.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР