Събудихме строежа на всички магистрали. По всички се работи, задействахме

...
Събудихме строежа на всички магистрали. По всички се работи, задействахме
Коментари Харесай

Министър Шишков: Събудихме строежа на всички магистрали

Събудихме градежа на всички автомагистрали. По всички се работи, задействахме и планове за нови, това регистрира като максимален триумф на служебното държавно управление в региона на районното развиване Иван Шишков.

Той изрази вяра, че номинираният за негов правоприемник Андрей Цеков ще продължи започнатото. " Основното е автомагистрала " Струма " към Европа ", акцентира Шишков.

Той за следващ път отхвърли какъвто и да е собствен, или на министерството, интерес към трасето, по което ще мине аутобана. " Ние не държим на трасе. Не сме избирали трасе, желаеме просто да се работи. И в трите разновидността пътният възел е този, по който стартира работа ", акцентира министърът.

В отговор на въпрос, за какво отново държавната " Автомагистрали " получава поръчки за поправки, Шишков разяснява, че в този момент това с търг, а не безплатно.

Министърът се възмути, че служебният кабинет е апетитен за русофилски. " Чувствам се персонално обиден, тъй като започнах интерконектора, който ни откачи от съветския газ ", акцентира министърът.

Слуховете, че ще е претендент за кмет на София на една от партиите, Шишков разгласи, че посреща с усмивка, само че и приема новината, като оценка за своята работа.

Повече вижте във видеото
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР