Събраните данни към момента сочат, че 51-годишният строител Фаредин Мемиш

...
Събраните данни към момента сочат, че 51-годишният строител Фаредин Мемиш
Коментари Харесай

Издирват Ахмед! Зловещи разкрития за убийството в Тервел, ко...



Събраните данни все още сочат, че 51-годишният строител Фаредин Мемиш Ахмед стои зад убийството на някогашната си брачна половинка, което потресе Тервел. Тялото на дамата било намерено от минувачи рано сутринта във вторник, заяви окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

Мъжът, който се е укрил е търсен за закононарушението. Спрямо Ахмед е имало издадена ограничаваща заповед през 2017 година, а за нарушаването й той е бил глобен с санкция.



Преди да откри гибелта си 45-годишната жертва и някогашния й мъж имали два диалога. След което двамата се срещнали на ул. " Черно море ". Там сред екссъпрузите избухнал скандал, който съгласно проверяващите е довел до убийството. Жертвата е била пребита до гибел. По неофициална информация дамата е убита с камък. Няколко минути по-късно минувачи подават сигнал, че на улицата лежи мъртвец.

На изходите на Тервел и Добрич са сложени полицейски КПП-та, а влизането и излизането става с пропускателен режим. Такива има и във Варна.

 окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев

" Към сегашния миг се правят редица оперативно-издирвателни мероприятия. Ангажирани са престъпната работа от ОД на Министерство на вътрешните работи, наред с другите оперативни служащи от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи -Тервел. В помощ на локалната полиция е и контингент от Жандармерията във Варна. Провеждат се заградителни мероприятия ", заяви още прокурор Бухчев.

От думите му стана ясно още, че има и видеозаписи на придвижването на някогашните съпрузи малко преди убийството. " Престъплението е осъществено с особена свирепост ", сподели още окръжният прокурор.

Фаредин Мемиш Ахмед е строителен служащ на повикване. Има присъди отпреди 1995 година.

Наказанието е от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
Свързани вести Трагедията в Тервел: 51-годишен умъртвил брачната половинка си с камъни и избягал Жестоко ликвидиране на жена потресе Тервел, полиция заварди входовете на града
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР