Събрахме мненията на учените и астролозите за индивидуалните особености на

...
Събрахме мненията на учените и астролозите за индивидуалните особености на
Коментари Харесай

7 необичайни факта за децата, родени през февруари

 сладко-бебе-момченце-с-шапка

Събрахме мненията на учените и астролозите за самостоятелните особености на февруарските деца и изяснихме, че това са едни от най-творческите и артистични натури от всички. Предлагаме ви дружно да узнаем 7 обстоятелството за децата, родени през февруари:

1. Има огромна възможност да станат художници или… служители на реда

Това са две супер разнообразни специалности, само че децата, родени предз февруари, имат огромна възможност да изберат тези професионални направления.

2. Водолей или Риби

Хората, родени от 1 до 18 февруари, са под знака на Водолея. Те са истински и прогресивни мислители, с блестящо изразени филантропични инстинкти. Тодените от 19 февруари до края на месеца са състрадателните, артистиччни и малко рисковани Риби.

3. В добра компания са

Все отново през февруари са родени трима от американските президенти — Джордж Вашингтон, Ейбрахам Линкълн, Роналд Рейгън, както и геният Стийв Джобс и невероятната Елизабет Тейлър.

4. Те могат да се родят в най-редкия ден – 29 февруари

И да честват рождения си ден един път на 4 години. Ако детето ви е родено на 29 февруари, идващият му рожден ден ще бъде през 2020 година.

5. Техният камък е аметист

Древните гърци вярвали, че той усъвършенствам мисловните процеси. А Леонардо Да Вични считал, че аметистът развива интелекта и избавя от неприятни мисли. Камъкът се асоциите и със успокоение, непоклатимост, храброст и мощ.

6. По-рядко се сблъскват с неврологични проблеми

При родените през февруари, март и април по-рядко се срещат неврологични заболявание. Но е правилно и че девруарските деца страдат по-често от сърдечно=съдови заболявание, по тази причина ги поучават да се лимитират количеството на употребявания натрий – той участва доста в наденици и салами, в храни от бързото хранене.

7. Децата, родени през февруари, са минимум от всички 

Най-често деца се раждат през август и септември. Февруарските деца могат да се усещат специфични!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР