Събка Рашкова, дъщеря на Кирил Рашков – Цар Киро, остава

...
Събка Рашкова, дъщеря на Кирил Рашков – Цар Киро, остава
Коментари Харесай

Заради наркотици: Дъщерята на Цар Киро остава в ареста

Събка Рашкова, щерка на Кирил Рашков – Цар Киро, остава в ареста. Решението е на Окръжен съд – Пловдив, откакто на 24 февруари тази година тя беше арестувана с малко над 2 кг хероин.

Пакетите с дрога, общо пет на брой, бяха открити в колата ѝ. В правосъдната зала не стана ясно от кое място тя се е снабдила с това количество, само че размерът му сочи, че хероинът е бил за разпространяване.
Снимка: БГНЕС
По данни на прокуратурата, тя е била арестувана след връщане от Турция, където е отпътувала на 22 февруари.

Днес в съда стана ясно, че тя е била в Свиленград, играла е в казино няколко часа и се е обадила на племенника си да пристигна да я прибере в Пловдив, тъй като е използвала антидепресанти и не може да си пристигна сама.
Дъщерята на Цар Киро и негов внук са хванати с 2 кг хероин Двамата са следени и арестувани, откакто прекарали опиата пред границата с Турция
Събка Рашкова показа в съда медицински документи от 2015 година, а отбраната акцентира обстоятелството, че тя е съдействала. Признала си е, че опиатът е неин. Събка Рашкова е осъждана и преди, въпреки и сега тя да е оправдана.

Лабораторните проби демонстрират, че арестуваното количество хероин е с много добра непорочност на веществото, цената му на черния пазар доближава 185 хиляди лева За това закононарушение законодателят планува затвор от 5 до 15 години и санкция от 20 хиляди до 100 хиляди лв

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР