Събитията през последната седмица на политическата арена не може да

...
Събитията през последната седмица на политическата арена не може да
Коментари Харесай

Искате насилие? Няма да го получите!

Събитията през последната седмица на политическата сцена не може да се нарекат извънредно забавни със наличието си. То се шушука и от котките в селата. Интересното е официализирането на политическите планове и практики.

Всеки самичък ще оцени обстановката, съгласно личния морал и схващане за подлост и висота, само че има нещо, което осветява евентуален проблем. Не знам какъв брой са откровени момчетата в цитираната по-долу публикация[1], само че тяхното предпочитание за принуждение и български мейдан е меко казано недопустимо.

Сега когато, след Украйна, възпламениха и Косово, България става все по-голям детайл от военната карта. Както не един път и не един геополитически анализатор разяснява, натискът за държавно управление е непостижим за раменете на политическите детайли. Затова и принуждение би било вид, в случай че не и проект?!

Но, ние не желаеме принуждение!

Не желаеме да робуваме на тези, които проведоха значими и мъчно възвратими вреди на българското селско стопанство, стопанска система, енергетика, обучение, опазване на здравето, армия.

Не желаеме да бъдем насилвани да разрушавам паметта, паметниците, историята, идентичността и опциите на България.

Не желаеме да бъдем насилвани да водиме война за непозната идея, която не е мир, не е благоденствие, не е единение, не е хубост, не е тъждество, не е приятелство, не е другарство, не е цивилизация.

Не желаеме да бъдем насилвани да приемем обществения пол и да унищожим децата си както изисква извратената джендър идеология.

Не желаеме да ни бъдат натрапвани билбордове с непознати флагове във формата на жито и небе и гей двойка приканваща ни на панаир на гащите и срамотата.

Не желаеме да бъдем насилени да ни заключат в цифровите коридори на работата, парите, проследеното другарство, изкуствения разсъдък и изкуствената храна и хора.

Не желаеме да бъдем насилвани да четем български текст с латински букви от държавните институции  и „ търговците на тютюн и кръв човешка “.

Не желаеме да ни бъдат натрапвани стартирани българи, които „ не обичат да бъдат подценявани, че са от някъде, от дребен език, тъй като ….няма дребни и огромни езици “.

Не желаеме да бъдем насилени да отхвърлим Християнските си полезности и да прегърнем религията на мола, безпаметността, безполовостта, безкритичността, подкупност, измяната.

Не желаеме да бъдем насилени от богати единствено с  пари, надълбоко недуховни хора,  скъсали всяка връзка с Българския жанр, език и татковина.

Не желаеме принуждение!

Ясно е, че формалните медии ще „ заметат похода за мир под масата “, до момента в който канят в студията си хора единствено с една позиция, до момента в който все едни и същи публицисти и социолог-експерти се възмущават, че има друга позиция, до момента в който жигосват соца обезпечил им  всяка днешна опция, до момента в който отразяват на простор и на длъж следващия гей церемониал, като с последното, апропо, попадат под глобите на Хартата за отбрана на децата на Организация на обединените нации, съгласно която развращаването на деца е закононарушение.  

Не желаеме принуждение, тъй като някой, та бил той и президент, е употребявал конституционното си право, според член 39,  да изкаже лично мнение. То,  всъщност, е и мнение на тези 60%, които не гласоподават, тези 100 000 души, които гласоподават с „ не поддържам никого “, тези 60% от гласувалите гласоподаватели, които не желаеха държавно управление от Политическа партия и ГЕРБ.

Не желаеме принуждение и няма да го получите!

Искаме  морал и  достолепие!

Искаме мир и благоденствие!

Затова ще обичаме врага си, както ни учи Христос, ще обичаме злото до момента в който почине, както преди него е споделил Конфуций.

Искате принуждение?! Няма да го получите!

[1] Протестиращи против Радев: Искаме принуждение и български Майдан | Glasove.com

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР