Събитието Aniventure Comic Con 2020, което през септември трябваше да

...
Събитието Aniventure Comic Con 2020, което през септември трябваше да
Коментари Харесай

Отлагат за догодина българския Comic Con - slava.bg

Събитието Aniventure Comic Con 2020, което през септември трябваше да събере в София почитатели, звезди от оборотни интернационалните продукции, супергерои, косплейъри и запалянковци на тематика видеоигри, няма да се организира.

Това оповестиха уредниците през днешния ден, а като причина показаха международната пандемия от ковид. „ Решихме, че колкото и мъчно да е това решение, би било най-разумно да отложим нашите проекти.

Защото Aniventure Comic Con не е единствено задача, фестивалът се трансформира и в дом за доста младежи, и за тези с ексцентрични ползи и визии за света. Тези хора са бъдещето на България и тъкмо по тази причина считаме за наш главен приоритет тяхното благоденствие, здраве и сигурност “, изясняват от екипа.

Те допълват, че провеждането на родния Comic Con се случва с помощта на помощта на стотици доброволци, стюарди, снабдители и рентал компании.

„ По предварителната му подготовка и в границите на двата дейни дни работи екип от общо над 1000 души, което прави Aniventure Comic Con най-мащабното събитие на територията на страната.

То обаче е и директно подвластно от съществуването на събитийна промишленост в България. Всички тези хора са наранени непосредствено от актуалната рецесия и се надяваме страната най-сетне да огледа към този бранш, с цел да може събития като нашето да продължат да съществуват и в бъдеще “, споделят още уредниците на феста.

Aniventure Comic Con ще се завърне следващата година, като непокътнатите дати са 11 и 12 септември.

Парите от билетите ще могат да бъдат върнати на почитателите от локациите, на които са закупени.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР