Съавторът на хитовия сериал Изгубени Деймън Линделоф е започнал тайно

...
Съавторът на хитовия сериал Изгубени Деймън Линделоф е започнал тайно
Коментари Харесай

Оскар Айзък се връща в ново продължение на „Междузвездни войни“

Съавторът на хитовия сериал " Изгубени " Деймън Линделоф е почнал скрито създаване на филм за вселената на " Междузвездни войни ". Сега източници оповестиха, че ветеранът от трилогията на продълженията Оскар Айзък ще се превъплъти в ролята на По Дамерън за идния план " Междузвездни войни ". Те също по този начин споделиха, че филмът ще бъде с по-мрачен звук от трилогията на продължението и ще бъде по-скоро в стила на „ Rogue One: История от Междузвездни войни “ от 2016 година и сериала „ Андор “ на Disney+.

Поне една друга звезда от трилогията на продължението - Дейзи Ридли, също е на път да се завърне. Реджина Кинг (Watchmen) също води договаряния за неразкрита роля. Изглежда, че филмът на Линделоф ще бъде първият от франчайза, който хронологично ще излезе отвън " Възходът на Скайуокър ".

От всички съществени играчи в трилогията за продължението новината за завръщането на Оскар Айзък в " Междузвездни войни " е минимум изненадваща. Още през август по време на изявление за SiriusXM Айзък даде да се разбере, че е отворен за завръщане към франчайза.

Интересно е също да се означи, че филмът, в който ще се появят Оскар Айзък и Дейзи Ридли, може би ще бъде независим, сходно на „ Rogue One “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР