С вторият мандат ще предложим правителство на малцинството, с управленска

...
С вторият мандат ще предложим правителство на малцинството, с управленска
Коментари Харесай

Стою Стоев: Правителство на малцинството с втория мандат е единствената алтернатива

С вторият мандат ще предложим държавно управление на малцинството, с управническа стратегия за 18 месеца. Ще търсим поддръжка за министри, без присъединяване на хора от ГЕРБ. Един подобен кабинет има огромен късмет да мине. Това е единствената опция, с цел да не вървим на избори. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от ПП/ДБ Стою Стоев.

По думите му от кого обединението ПП/ДБ ще търси поддръжка ще се реши след връчването на втория мандат. Той бе безапелационен, че концепцията няма да се промени, само че не изключи кадрови, препоръчан по-рано.

Народният представител изрази оптимизъм, че втория мандат може да се осъществя, България да излезе от спиралата на изборите и да се върне по пътя на европейското развиване.

Стоев посочи, че първия мандат е взето единомислещо.

Той разяснява и тематиката за правосъдната промяна. Според него е нужна освен правосъдна, само че и конституционна промяна . Депутатът акцентира, че за това обаче би трябвало работещо държавно управление. Визията ни, най-малко на хартия, се споделя и от други обединения в Народно събрание, добави той.

Стоев уточни, че разрива сред хората на демонстрират политическа взаимозависимост. Предишните министри на правораздаването Янаки Стоилов и Надежда Йорданова, внесоха добре стимулирани претенции за премахване на основния прокурор, които бяха отхвърлени. Сега и на идващия ден 6  внесоха искане за премахване на Иван Гешев, разясни той.
 Денков: Няма да сме заслон в театъра на ГЕРБ
Денков: Няма да сме заслон в театъра на ГЕРБ

Според Денков вървят паралелни разговори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР