С всяка изминала кампания нашите политически опоненти стават все по-агресивни

...
С всяка изминала кампания нашите политически опоненти стават все по-агресивни
Коментари Харесай

Цветанов в с. Търнава: С всяка изминала кампания нашите политически опоненти стават все по-агресивни

С всяка минала акция нашите политически съперници стават все по-агресивни и по-лоши. А ние желаеме да градим България и тя да бъде част от мощна и обединена Европа. Читалището в село Търнава е прегледен образец по какъв начин националната и европейската политика могат да оказват помощ и на по-малките обитаеми места. Държавата отпусна целеви средства в размер на близо 200 000 лева, с цел да бъде ремонтирано духовното средище. В момента по Оперативна програма „ Развитие на селските региони “ има още благоприятни условия за даване на европейско финансиране. Ето това е силата на Европа.

Това съобщи ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с поданици на белослатинското село Търнава, която се организира точно в обновеното локално читалище, ремонтирано благодарение на държавното управление, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ На 26 май са значими избори освен за Европа, само че и за България. Силен резултат в общината би дал опция на кмета на Бяла Слатина Иво Цветков да затвърди всичко, което сме създали до момента. Кметът Цветков е целенасочен и с добър екип в общинската администрация, не трябва да ни учудват триумфите му “, разяснява зам.-председателят на ГЕРБ.

„ В лицето на министър Аврамова може да видите ревнив бранител на Северозапада. Тя ще извърши фантазиите на генерации, които са живели тук, с построяването на автомагистралата Видин – Ботевград “, показа Цветанов.

По думите му една партия е мощна, когато има добра локална власт, работещи струткури и всекидневен контакт с жителите. Той се обърна и към кметовете на дребните обитаеми места с думите: „ Вие сте сърцето и душата на всички поданици. Проблемите могат да бъдат решени, когато има непоклатимост в страната. Затова на 26 май дано гласуваме с номер 12 за листата на ГЕРБ – с лидер Мария Габриел. Да подкрепим стабилността. Убеден съм, че във всичките 14 обитаеми места от общината претендентите за евродепутати от ГЕРБ ще имат най-голяма поддръжка “, безапелационен бе Цветанов.

В срещата участваха и претендентите за евродепутати от ГЕРБ Ева Майдел, Асим Адемов, доктор Иво Ралчовски, някогашният евродепутат Владимир Уручев, регионалният координатор на ГЕРБ – Враца инж. Петя Аврамова, националният представител Красен Кръстев и общинският началник на ГЕРБ – Бяла Слатина Стефан Терзийски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР