С всяка изминала година Черният петък все повече се утвърждава

...
С всяка изминала година Черният петък все повече се утвърждава
Коментари Харесай

Черният петък: Кратък наръчник за ловци на оферти

С всяка минала година Черният петък от ден на ден се утвърждава и на българския пазар. Ловците на предложения се усилват, а марките оферират още по-неустоими и – най-хубавото – действителни отстъпки на асортимента си от артикули. За да прецените дали в действителност си заслужават обаче, ето няколко потребни препоръки.

Направете авансово изследване

Разгледайте цените преди Черния петък, тъй че да можете да прецените действителна ли е отстъпката, която търговците афишират в деня на преференциалните предложения, а по-късно ги сравнете с предложенията на съперниците, тъй че да извършите оптимално осведомена покупка.

Абонирайте се за осведомителни бюлетини

За да получите офертите право в пощата си в деня на пониженията, се уверете, че сте се абонирали за онлайн магазините, в които смятате, че ще има най-изгодни оферти. Така ще можете доста бързо да прегледате няколко уеб страницата.

Подгответе си проект „ Б “

В случай че мечтаният от вас артикул се изчерпа и не съумеете да го купите, авансово помислете по какъв начин ще действате – дали ще се ориентирате към покупката на нещо друго, или ще продължите с търсенето на това, което желаете, на друго място.

Ограничете бюджета си

Ако поставите ограничаване на парите, които сте подготвени да похарчите по време на огромните отстъпки, ще си гарантирате, че в края на деня няма да се окажете разорени.

Направете си лист

Помислете за какви предложения ще следите в деня на пониженията и ги сведете до в действителност нужните, тъй че да избегнете импулсивните дейности. Направете си лист и не се отклонявайте от него, в случай че не откриете нещо в действителност преференциално и с покупката му няма да надвишите бюджета, който към този момент сте си определили.

Планирайте кои магазини ще посетите

Ако планирате да посещавате физически обекти, авансово определете кои да бъдат те. Добрата организация ще ви спести време в напразно блуждаене на място.

Внимавайте за персоналните си данни

Ако пазарувате онлайн, без значение какъв брой изкусително наподобяват офертите, внимавайте на кой предоставяте персоналните си данни, с цел да не се окажете излъгани. Не се доверявайте на съмнителни уеб страници, единствено тъй като ви твърдят, че ще спестите малко повече пари. Най-добре се придържайте към тези, от които към този момент сте купили, или проучете авансово няколко дни преди Черния петък.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР