С всеки един от превозвачите сме имали срещи и сме

...
С всеки един от превозвачите сме имали срещи и сме
Коментари Харесай

Събев уверява за протеста на превозвачите: Няма да допуснем прекъсване на доставките

С всеки един от превозвачите сме имали срещи и сме обсъждали вероятни решения за възстановяване на транспортната система. В продължение на 3 месеца обаче предложенията ескалираха и се ограничихме единствено с това което съставлява публичен интерес, а всичко останало да бъде оставено на спомагателни диалози, сподели министърът на превоза Николай Събев по БТВ.

Държавата ще стартира дейности по нареждане на разписанията, тъй че да няма повтаряне, да няма повтаряне на финансиране и дотации. Кои са компаниите, които са били облагодетелствани до момента - ще ги видите да стачкуват. Решени сме, че България ще има Национална транспортна скица и започнахме да я подреждаме, сподели Събев. 

По думите на министъра по време на диалога на премиера Кирил Петков с превозвачите Магдалена Милтенова от Конфедерацията на автобусните превозвачи жестоко прекъснала премиера. " Тя очевидно не търси разговор. Част от превозвачите излязоха, другите останаха. Те пристигнаха с жълти жилетки ". Филмът с шантажа на българското държавно управление завърши. Оттук нататък сме отворени да беседваме за неща, които имат смисъл за българската стопанска система. Министерството няма да допусне спиране на доставки и транспорти. Каня законни представители на автомобилните превозвачи - да седнат дружно с нас, сподели Събев. 

 
 Магдалена Милтенова Магдалена Милтенова
Министър Събев да си прочете съдружното съглашение в което е заложено обезпечаване на субсидиране за тези обитаеми места, които имат потребност от това, сподели от своя страна Магдалена Милтенова във връзка пост във фейсбук на Николай Събев. Трябва да протестираме, с цел да може държавното управление да извърши личното си съдружно съглашение.

Моите почетения към министър Събев, само че разговорът не се случва през фейсбук. Не сме били на загадка среща. Не сме предизвикали кабинета с нищо, безапелационна бе Милтенова. Ще се извиня на всички български жители, тъй като нашите протести  ще ги обиден, добави Милтенова.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР