“С времето осъзнавам, че наистина по-малкото е повече и се

...
“С времето осъзнавам, че наистина по-малкото е повече и се
Коментари Харесай

Грим за излизания като на Селена Гомес

“С времето съзнавам, че в действителност по-малкото е повече и се усещам най-секси, когато нямам толкоз доста грим. ”

За повторно Селена Гомес застава пред камерата на Vogue, с цел да ни издаде част от тайните си в грима. Този път тя показва още повече артикули от личната си марка, Rare, и демонстрира по какъв начин да ги включим във визия за излизанията на открито.

Както постоянно в сходен вид видеа не откриваме единствено хрумвания какви тъкмо артикули да използваме за грима си, само че и научаваме препоръки от звездите, които могат да се приложат във всяка визия. В случая Селена ни припомня да използваме по-малко декор дьо загар и да оставим естествената ни хубост да проличи под грима, а това, което избираме да нанесем върху лицето си, да е координирано по този начин, че да подчертае чертите ни.

Затова за задачата тя употребява червеникав цвят течни сенки, с цел да подчертае кафявия цвят на очите си, а с цел да издължи формата им, прибавя очна линия и серпантина.

Освен това Гомес откроява и дребните неща, които можем да допълним към рутината си, с цел да се усещаме по-уверени и красиви – тренировката денем, наложителното разчистване на разположение преди нанасянето на грим, запалването на свещ за сантиментално въодушевление и есенциалните масла, поставени на верните места.

Гледайте цялото видео със Селена тук:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР