С водосвет, отслужен от енорийския свещеник отец Евгени Попов, днес

...
С водосвет, отслужен от енорийския свещеник отец Евгени Попов, днес
Коментари Харесай

Откриха нова полицейска приемна в Пловдивско СНИМКИ

С водосвет, отслужен от енорийския духовник отец Евгени Попов, през днешния ден в село  Голям чардак бе обещано формалното начало на нова полицейска приемна. На церемонията по откриването участваха шефът на ОДМВР – Пловдив старши комисар Васил Костадинов, заместникът му комисар Радослав Начев, началникът на отдел „ Охранителна полиция ” комисар Костадин Костов, началникът на РУ-Труд гл. контрольор Николай Кирков, кметът на Община Съединение Атанас Балкански и кметът на селото Благо Стайков.

Новата приемна се обитава в постройката на кметството и е построена и оборудвана с напълно общински средства. Разполага с обособено работно място, което ще се употребява от полицейски контрольор от Полицейски сектор – Съединение към РУ-Труд. Всеки работен ден жителите на селото, а и от прилежащите обитаеми места, ще имат опция да се срещат със служителя и непосредствено да споделят проблеми, свързани с запазване на имуществото им и публичния ред.

Проектът е финансиран от бюджета на Община Съединение, а самодейността е в отговор на положителното съдействие сред полицията и локалната власт за повишение на сигурността и гарантиране спокойствието на жителите на дребните обитаеми места.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР