С влизането вчера в продажба на билетите на един от

...
С влизането вчера в продажба на билетите на един от
Коментари Харесай

2700 лв за снимка с Джони Деп в БГ - slava.bg

С влизането през вчерашния ден в продажба на билетите на един от най-очакваните концерт в София за 2020 година – този на Hollywood Vampire, настана лека блъсканица измежду меломаните. Съвсем няма да е на ниска цена за най-запалените почитатели да видят Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith от близко на 11 септември в зала Арена Армеец.

Оказа се, че за Meet&Greet пропуск, който дава право да се срещнат персонално и да се снимат с трите звезди, ще би трябвало да се бръкнат с 2700 лева - сума, която никоя друга група не е обявявала досега за българските си почитатели. В този специфичен ВИП пакет „ Ultimate “, с изключение на селфи и здрависване с музикантите, влиза още картичка с подпис, извънредни продукти на бандата и специфичен пропуск за шоуто, който феновете да си запазят за спомен.

Ако близо 3000 лева е прекомерно висока цена, само че феновете държат да са сигурни, че ще видят любимците си от първи ред, елементарен билет за Golden Circle (пространството тъкмо пред сцената) няма да свърши работа. За мераклиите, само че с бюджет стеснен до трицифрена сума има пропуски VIP Merchandise Package, с които няма да може да се допрян персонално до Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери, само че ще получат преимуществото за ранно влизане и заставане на първи ред в Golden Circle. Цената на този пропуск е 500 лева като всеки негов собственик ще получи още извънреден мърчандайз на Hollywood Vampires и ламиниран пропуск за шоуто за спомен, предава Монитор.

Редовните билети пък варират на наличните цени сред 60 и 130 лева Най-скъпият от тях още веднъж дава достъп пред сцената, само че влизането се реализира след всички, закупили ВИП пропуските.

За Алис Купър и Джо Пери това няма да е дебют в България.

Шок-рокерът беше измежду първите международни звезди минал границата ни, като направи концерт на стадион „ Академик “ през 2000 г, а след това се върна в Каварна през 2008 година Пери пък свири у нас с Aerosmith на стадион „ Локомотив “ през 2014 година Но Джони Деп за първи път ще дебаркира в България, макар че негов двойник сполучливо съумя да заблуди всички, разхождайки се на фестивала Spirit of Burgas през 2015 година След като съвсем загърби кино кариерата си и се върна към първата си пристрастеност – музиката, екранният Джак Спароу все по-усилено работи с Hollywood Vampires. Групата издаде предходната година втори албум, който макар претенцията им да са тайфа, отдаваща респект към починалите велики музиканти с кавъри, е формиран от 13 авторски части и единствено три преработки. Тавата носи името Rise и ще може да бъде чута онлайн на 11 септември в зала Арена Армеец.
Снимка: hollywoodvampires.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР