С викторина, посветена на олимпийските игри, отбелязва своята 75-годишнина спортно

...
С викторина, посветена на олимпийските игри, отбелязва своята 75-годишнина спортно
Коментари Харесай

Бухалов се включи в празника на спортното училище

С викторина, отдадена на олимпийските игри, отбелязва своята 75-годишнина спортно учебно заведение „ Васил Левски “. В събитието се включи и зам.-кметът по спорт и юношески действия Николай Бухалов, който беше член на журито.

„ Спортното учебно заведение в годините е потвърдило, че е институция, в която се основават първенци. Избрали сте вярното място. Вярвайте в своите треньори и преподаватели, с цел да сбъднете фантазиите си. “ С тези думи Николай Бухалов се обърна към възпитаниците на учебното заведение и им пожела бъдещи триумфи.

Директорът Ружка Генова акцентира, че олимпийските полезности са непроменяемо свързани с концепциите и делата на патрона на учебното заведение – Васил Левски.

„ Олимпийските игри съдържат посланията за кротичък свят, хармонично развиване на личността и непрестанно развиване и рационализиране. Нека помним и пазим тези полезности “, съобщи Ружка Генова.

Участие в Олимпийския ден взеха възпитаници от 10, 11 и 12 клас, които се надпреварваха да дават отговор на въпроси свързани със славната спортна история на България. Празника почетоха още началникът на отдел „ Спорт и юношески действия “ към Община Пловдив Иван Запрянов, ръководителят на фолклорен отбор „ Българе “ Христо Димитров, олимпийски медалисти и други

Тържествата не престават и в понеделник, когато спортно учебно заведение „ Васил Левски “  отбелязва своя патронен празник.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР