С вдигането на данъците за автомобилите и върху възмездното придобиване

...
С вдигането на данъците за автомобилите и върху възмездното придобиване
Коментари Харесай

Калоян Паргов: ГЕРБ се провали! Вдига данъци

С повдигането на налозите за колите и върху възмездното придобиване на имущество ГЕРБ просто желаят да съберат повече пари, няма никаква друга логичност да го вършат. Това съобщи в предаването „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов. Той акцентира, че Българска социалистическа партия беше единствената партия, която в предизборната акция ясно съобщи и даже записа в платформата си черно на бяло, че няма да бъдат вдигани налозите, в случай че получи доверието на жителите да ръководи Столична община.

„ В бюджета има задоволително пари, съобщи Калоян Паргов. - За 2018 година имаше рекорден временен излишък, което демонстрира, че Столична община не може да похарчи плануваните средства. Ако погледнем осъществяването на бюджета, постоянно 30-40% от капиталовата стратегия остава неизпълнена. Защо? “

Според Калоян Паргов в този момент е времето, в което би трябвало да бъде изработен разбор на данъчната политика на ръководещите в Столична община през последните 10 години. „ Стана ли по-чиста София през това време? Решени ли са проблемите в кварталите? Завършен ли е Околовръстният път? Направени ли са още две тангенти, които да отпушат трафика в града? Говорим за политики, сподели водачът на Българска социалистическа партия – София. - Данъци не се подвигат по този метод! В стоте ограничения на ГЕРБ от предизборната акция не видях на никое място да е записано, че ще бъдат вдигани налозите. Излиза, че те са излъгали софиянци в предизборните си обещания. Тогава доста неща обещаваха, доста очаквания даваха, а в този момент жителите ще бъдат сурвакани новогодишно със сметки “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР