С възрастта желанието да съхраним младостта си се увеличава. Кремовете,

...
С възрастта желанието да съхраним младостта си се увеличава. Кремовете,
Коментари Харесай

5 навика, с които да запазите тялото и кожата си млади

С възрастта желанието да съхраним младостта си се усилва. Кремовете, масажите и новаторските медицински способи оказват помощ изрично, но с цел да се резервира резултатът от тях би трябвало да се придобият и някои в действителност здравословни привички, които да се трансфорат в метод на живот.

Може да започнете със следните:

Вдигайте тежести

Подобни тренировки са извънредно скъпи за възстановяване на функционалностите и положението на мускулите и би трябвало да се трансфорат в част от всекидневието ви. Старайте се да работите с по-големи тежести и упражненията да обгръщат цялото тяло.

Добавете протеин към храната си

Недостигът на протеин може да усили загубата на мускули в тялото. След 50 то се нуждае от още повече протеини, като дневната норма за възрастен човек е 0,8 грама на кг.

Хапвайте 3 здравословни ястия на ден

Храненето е доста значимо за това да бъдете здрави, тонизирани и млади. Опитвайте се да се храните здравословно най-малко 3 пъти дневно като в главните ястия разпределяйте протеини, мазнини и въглехидрати. Не пропускайте закуска/обяд или вечеря.

Поемайте витамин D

Този витамин може да направи сериозна смяна в тялото ви. Отговорен е за здрави кости и стави, както и за положителното положение на мускулната тъкан, която с възрастта понижава осезаемо.

Добавете антиоксиданти към хранителния си режим

Като за начало можете да започнете да пиете зелен чай, който е цялостен с антиоксиданти. Те оказват помощ за повишение на метаболизма, имунната система и цялостния тонус на тялото
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР