С увеличаването на членовете на Изпълнителното бюро на БСП председателят

...
С увеличаването на членовете на Изпълнителното бюро на БСП председателят
Коментари Харесай

Едно от новите лица в ИБ на БСП с горещ коментар за рокадите по върховете

С увеличението на членовете на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия ръководителят Корнелия Нинова потвърди, че партията не се ръководи еднолично. Това съобщи новият член на ИБ на Българска социалистическа партия Стоян Мирчев.

На пленум на социалистите в неделя беше решено бюрото да бъде увеличено със седем нови членове. Те стават общо 21. Беше решено също от управлението на партията да бъде изключен Валери Жаблянов.

„ Председателят на Българска социалистическа партия смъкна политическото си доверие от Жаблянов и разгласи за какво. Най-важната причина е, че е отсъствал от Асамблеята на ПАСЕ, където е наш главен представител. Не е предизвестил, с цел да бъде изпратен един от заместващите членове”, разгласи Мирчев пред bTV.

По думите му главният проблем с вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия е, че не нападна политики, а персони. В политиката би трябвало да се разискват политики, в персоналния живот хората се събират, с цел да се харесват, посочи младият социалисти.

На въпрос за какво Българска социалистическа партия няма задоволително пари, с цел да върне надвзетите дотации, Мирчев отговори, че по-скоро въпросът би трябвало да е към другите партии в Народното събрание за какво не харчат парите си по предопределение. Той посочи, че най-големият разход е за предизборни акции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР