С успешна спецоперация под ръководството на Окръжна прокуратура - Разград

...
С успешна спецоперация под ръководството на Окръжна прокуратура - Разград
Коментари Харесай

Спецоперация на прокуратурата разкри 40 куб. м. незаконни дърва |

С сполучлива спецоперация под управлението на Окръжна прокуратура - Разград се похвалиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. В хода на интервенцията са разкрити 7 случая на крадени дърва за огрев, апаш от магазин, нелегално връзване към тръбопровод... общо девет закононарушения. Операцията е в осъществяване на заложените цели на основния прокурор Иван Гешев по противопоставяне на стандартната престъпност.

Ето и истинският текст на известието:

“Четири досъдебни, две бързи производства и две инспекции са формирани при профилираната полицейска интервенция, която се организира през днешния ден на територията на град Завет и селата Брестовене, Острово и Севар под управлението на Окръжна прокуратура - Разград. Установен е причинителят на кражба от търговски обект в село Веселец – 22-годишна жена от селото. В хода на интервенцията са разкрити 7 случая на крадени дърва. При осъществените претърсвания от парцелите на нарушителите са конфискувани над 40 кубика складирани дърва от типа „ цер “ без наложителна горска марка и съпътстващи документи. На един от адресите в село Острово, с изключение на на противозаконна дървесина, проверяващите се натъкнали и на непозволено свързване към водопреносната мрежа. Девет закононарушения са разкрити в хода на спецоперацията.



Пет контролно-пропускателни пункта бяха построени през днешния ден на входно-изходните артерии със задачата да реализират цялостен надзор над автомобилния поток. Мобилни екипа правиха инспекции на сечища, складови бази и цехове за преправка на дървен материал.

В хода на интервенцията по противопоставяне на битовата престъпност бяха тествани 417 лица и 274 моторни транспортни средства. За установени нарушавания са формирани 62 фиша и 20 акта. Задържано в РУ-Кубрат е едно лице – причинител на побой, предизвикал междинна телесна щета на 23-годишен мъж от Варна. Връчени са 2 електронни фиша. ”
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР