Ние ударихме боен кораб на САЩ в Червено море, това

...
Ние ударихме боен кораб на САЩ в Червено море, това
Коментари Харесай

Йеменските хуси: Ударихме боен кораб на САЩ в Червено море

" Ние ударихме военен транспортен съд на Съединени американски щати в Червено море ", това съобщи представител на йеменските бунтовници хуси ", съобщи израелската медия мигнюз.

" Според представителя на терористичната организация Яхия Сари е бил нападнат самолетоносачът " Дуайт Айзенхаеур ". Плавателният съд е от състава на Пети американски флот, дислоциран в западната част на Индийския океан и Персийския залив ", добави изданието.

" Нашите дейности бяха подхванати в отговор на офанзивата на Съединени американски щати и Англия през вчерашния ден, когато бяха убити 16 души, а още 41 ранени. Сред жертвите и потърпевшите има и цивилни жители ", сподели още Сари, представен от основаната в Еврейската страна медия.

" Военни от Съединени американски щати и Обединеното кралство нанесоха в четвъртък въздушни удари по позиции на хусите в Йемен. Целта на интервенцията бе да се попречи на бунтовниците да блокират корабоплаването в Червено море ", уточни още медията от Еврейската страна.

Мигнюз означи: От Вашингтон не оповестиха за офанзива против транспортен съд от военноморския флот на Съединени американски щати.  

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР