С участието си на Автосалон София 2017, Volkswagen представя две изцяло

...
С участието си на Автосалон София 2017,
Volkswagen представя две изцяло
Коментари Харесай

Автосалон София 2017: Премиера за Volkswagen T-ROC и Tiguan Allspace

С присъединяване си на Автосалон София 2017, Volkswagen показва две напълно нови за българския авто пазар предложения- T-ROC и Tiguan Allspace, и разнообразява в допълнение щанда си с експонати като Polo, e-Golf, Arteon, Caddy, Passat и други.

Новият стилен SUV автомобил на Volkswagen- T-ROC, ще стъпи на пазара във версии с предно и 4х4 задвижване, като от компанията дават обещание, че той ще предложи както типичното за офроуд машините, така и за спортните, пътно държание. T-Roc ще бъде и първото SUV предложение на марката, което ще може да бъде поръчано в контрастно двуцветно екстериерно изпълнение.

Позициониран под Tiguan, Volkswagen T-Roc е разработен на всеобщата MQB платформа на марката и ще предложи петместен интериор с товарно пространство от 445 литра. При необходимост и след сгъването на облегалките на задните седалки, свободният размер се усилва до 1290 литра.

Tiguan Allspace, който дебютира в Европа по време на интернационалното ревю в Женева при започване на годината, е позициониран сред настоящата версия на модела и топ-предложението Touareg.

Volkswagen Tiguan Allspace е с 215 мм по-дълъг от своя оригинален вид, като междуосието му е увеличено със 109 мм и по този метод в интериора могат да бъдат конфигурирани седем седалки. При петместно изпълнение на вътрешността, товарният размер на автомобила регистрира нарастване от 145 литра до респектиращите 760 литра, а при необходимост и след сгъването на седалките, свободният размер може да достигне цели 1920 литра.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР