С цялото ни съчувствие към жертвата и искрено отвращение към

...
С цялото ни съчувствие към жертвата и искрено отвращение към
Коментари Харесай

Дъно! Майката на нарязаната Дебора мърсува с татуиран бияч. Девойката живеела сама с майчиния си любовник!

С цялото ни състрадание към жертвата и откровено омерзение към отрепката, която я наряза като животно, не можем да останем равнодушни за метода, по който е отглеждана тази красива млада душа. Защото раните й са нанесени тъкмо от хората, дали й живот. За това е крещяла девойката в обществените мрежи, скрийншотове от които Ви представяме в този момент. Всъщност думата “девойка ” я използваме единствено от благовъзпитание, тъй като стана ясно, че Дебора е водила деен и разпасан сексуален живот от най-ранна възраст. Живяла е с женен мъж (който след това я наръгва и остригва), бръмчала е по нощните заведения, гологъзила се е онлайн, подражавайки на парясницата, която я е родила. А най-вероятно е продавала тялото си за дребни пари на локални сводници. Накратко - от дете тя е ставала очевидец на полова разхайтеност под личния си покрив, и е приемала това за норма и образец в живота.

 

Покрай всеобщото съчувствие, в мрежата изплува фотография на майката на момичето - Ивелина Михайлова, възседнала в поза “ездачка ” очевидно по-млад, щедро татуиран и мутренски остриган юнак, чиято визия повтаря едно към едно облика на гавазина, протегнал ръка на щерка й. И в случай че един фото кадър самичък по себе си не може да е съображение за заключения и систематизирания, ще извадим тежката артилерия! ДЕБОРА Е ЖИВЯЛА САМА, ПОД ЕДИН ПОКРИВ С ЛЮБОВНИКА НА МАЙКА СИ!!! Едрият шрифт не е образна прищявка на редакцията, а метод да изкрещим, че историята смърди. Малката хубавица в действителност е жертва на домашно принуждение, само че то е почнало сега, когато родителката й я е изгонила в квартирата на един от тъпкачите си. Без опрощение! Говорим за ученичка, която по закон следва да бъде под грижите на родната си майка.

 

Докато обществените лишават децата на небогати, само че почтени родители, отглеждащи децата си гордо в мизерия, в Стара Загора, под благия взор на институциите, се е въртял същински бардак. Една застаряла никаквица е пускала родното си дете на съмнителни видове, пращала я е в къщите им и е нехаела кой от тях какво прави с тялото и душeвността й!

 

В удостоверение на думите ни идва и комфортно пропуснатият факт, че майката на Дебора е крила обезобразяването й 40 дни! 40 дни момичето е агонизирало в анонимност, а майката се е скатавала, неизвестно за какво. Дали е знаела, че виновността за касапницата е персонално нейна? Или проведената незаконна старозагорска група й е обещавала да купи мълчанието й? Оставаме на проверяващите органи да изяснят.

 

До тогава ще Ви цитираме къси извадки от профила на Дебора в тик-ток, от които се вижда в каква отровна среда е живяла младата жена:

 

“Не се опитвай да нараниш момиче, което татко й я е наранил ПЪРВИ ”;

 

“Аз съм сервитьорка и най-вече да му се изплюя в кафето ”;

 

“Аз му вземам тениските, а той - способността ми да отивам на идващия ден ”;

 

“Ти не можеш да контролираш кого да обичаш ”;

 

“Най-хубавите неща те вършат дебела, пияна и бременна ”;

 

“Обичам завладяващите ” (типове);

 

“Какъв конец да си вържа с цел да не си падам по отпадъци? ”;

 

“Не благо, не си наркоман, единствено дето не изпуши райграса по парковете ”;

 

“Написала му, че обича да я дърпат за косата, за това отидох да й направя кефа ”;

 

Оставяме написаното без коментар, в очакване Министерство на вътрешните работи, прокуратура и съд да разбутат смърдящия бардак освен в дома на Дебора, само че и на хилядите малолетни проститутки, експлоатирани от личните си фамилии.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР