С цяла поредица забавления за малките започна 18-ото издание на

...
С цяла поредица забавления за малките започна 18-ото издание на
Коментари Харесай

С тиквени фантазии започна Празникът на тиквата в Севлиево

С цяла поредност занимания за дребните стартира 18-ото издание на Празника на тиквата в Севлиево.

В продължение на цяла седмица – от 9 до 15 октомври, градът ще е хазаин на обичания на всички фестивал, проведен обичайно отОбщина Севлиевоза празника на Севлиево.



Програмата през днешния ден стартирасъс занимателно ателие и галерия „ Тиквени, цветни мечти “. Събитието е в АВК „ Дандолови къщи “ и на него всяко детеразвихри фантазията си с игри и украшения с тикви.



От през днешния ден до 11 октомври се провеждаи театралният маратон „ Вълшебникът спектакъл “. Той е в НЧ „ Развитие-1870 “, включва 14 спектакъла, пет от които – през днешния ден и се провежда от читалището под егидата на Министерство на културата и с поддръжката на Община Севлиево. В афиша за понеделник са включени спектаклите „ Таласъмът Тропалан “, „ Балкански странник “, „ Спящата хубавица “, „ Вие ли сте жителите на земята “ и „ Службогонци “.

В 11 часа през днешния ден, в Тренинг център „ Идеал Стандарт-Видима “ (до постройката на Община Севлиево), се откриизложбата „ 20 години Детски арт център Видима “, представяща същински шедьоври на детското творчество.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР